Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facetach

Polecane posty

Gość gość

którzy po kilku minutach pisania z dziewczyną w wydawałoby się sprawie dość neutralnej pytają, czy ma kogoś?

Gość gość
haha

Gość gość
chce sie bzykacc

Gość gość
Nic to tylko pytanie zadaj Jej go .

Gość gość
Pytam, bo dziś miałam taką sytuację. Tak się składa, że jadę za tydzień do oddalonego o 70 km miasta na koncert, w związku z czym napisałam na fejsbukowej stronie wydarzenia, że jeśli ktoś wyrusza z mojego miasta na koncert, to chętnie się zabiorę. Chwilę później napisał do mnie jakiś gość. W pierwszym momencie wydawał się ok, pisał coś o muzyce zespołu itp., ale nagle zadał znienacka to pytanie. Odpowiedziałam mu zgodnie z prawdą, że nie mam aktualnie nikogo, ale nie szukam. Wkurza mnie coś takiego. To już normalnie pogadać nie można, tylko od razu trzeba się o to pytać?

Gość gość
gostek chce cię bzyknąc :(

Gość gość
bo widzisz, faceci maja ukryte intencje. w jego przypadku ukryta intencja to wyrwanie ciebie poprzez wykonanie przyslugi. mysli ze jak cie podwiezie to ty na niego polecisz. tak mysla faceci i to jest ich ukryta intencja. ja z kolei w ogole nie pytam czy dziewczyna kogos ma nawet jak juz mam reke w jej majtkach ale to inny temat. zobaczysz ze jak bedziesz z nim jechac gadka nie bedzie przyjemna...

Gość gość
Nie pojadę z nim, bo kiedy napisałam mu, że może kolega też będzie (planuje koncert, ale to nic pewnego) od razu poczuł się urażony i stwierdził, że teraz kobiety są takie same, czyli wypalone czyt. za młodu się nie szanują, a potem unikają facetów i wolą się zadowalać kumplami.

Gość gość
Nie rozumiem takich typów. Ja jadę tam na koncert, owszem, mogę z kimś pogadać, ale jak się koleś o takie rzeczy pyta na wstępie, to sami wiecie...

Gość gość
to swiadczy o mega desperacji i takich ludzi po prostu sie unika z wielu powodow. najczesciej po prostu dlatego ze sa uciazliwi i jakies dziwne wonty maja... mozesz ze mna jechac na koncert, ja mam w d***e czy kogos masz, ale sory do paliwa sie musisz dorzucic bo pomocy charytatywnej nie swiadcze :P

Gość gość
No właśnie mi to zaleciało desperacją. Rozmawiam z różnymi facetami i jakoś nie miałam dotąd takiej sytuacji. Koleś z kolei wielce urażony, że nikogo nie szukam i jeszcze z kolegą śmiem jechać. Szkoda, że mnie jeszcze kurwą nie nazwał... Po takich typach wszystkiego można się spodziewać. Dzięki za propozycję, rozważę. :)

Gość gość
Nie no nie napalaj sie przeciez z mojej strony to byl zart :P:P:P:) Dobra ale mnie tez tacy kolesie smiesza, np dziewczyna z nimi chwile porozmawia a oni w glowie juz maja dlugoterminowy zwiazek. Ja powaznie nie wiem skad to sie bierze...

że szukają dziewczyny i wpadła im w oko, czy to nie jest logiczne? gdyby nie szukali to pewnie w ogóle by z tobą nie rozmawiali rozmawiać dla samej rozmowy to rozmawiają jedynie emeryci