Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerremy

Pierścionek po byłej narzeczonej

Polecane posty

Gość Jerremy

Witam, posiadam pierścionek zaręczynowy po byłej narzeczonej. Jest śliczny i szkoda mi go po prostu wyrzucić, a jednocześnie nie mam sumienia nawet go sprzedać. Czy mogę taki pierścionek podarować komuś kto podbił moje uczucia? Czy lepiej nie ryzykować? Dodam że zaręczyny zerwała ona z powodu JEJ zdrady i głupoty (że też miała po tym fakcie na tyle honoru)

Gość gość
spusc w kiblu stopka: jakby co ja mam jeszcze uzywane buty po mojej ex... niestety obnecna nosi inny rozmiar

Gość gość
Nie dawaj żadnej tego pierścionka,to przynosi pecha,co najwyzej siostrze,kuzynce,mamie a nie swojej miłości.Musisz kupić nowy dla nowej miłości.Czyś ty do reszty zgłupiał!!!!

poza tym nowej miłości nie było by miło jakby się dowiedziała, że to 'przechodzony' pierścionek... sprzedaj. zamknij etap w życiu, idz dalej itd ;)

Gość gość
:) kto by chciał nosić pierścionek po kimś ,przynosi pecha i nie tylko sama myśl że jakiś babsztyl go nosił to już odrazające.

Gość gość
Sprzedaj i za uzyskaną kasę kup drugi :)

Gość gość
Chyba jestes nienormalny. nie dojrzales to sie nie wiaz z inna, a co dopiero zebys dal pierscionek bylej-zenada!

obiektywnie rzecz biorąc Twoja nowa miłość narzeczonego też ma po byłej, więc co tam pierścionek:O