Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po 40stce się sypie, dziadzieje...

Polecane posty

Gość gość

po 35spada poziom testosteronu, u kazdego faceta bez wyjatku, po prostu dziadzieje

Gość gość
to prawda, ale tak jak kobiece hormony mozna podbudowac tak i meskie :)

Gość gość
a co to znaczy ze sie sypie i ze poziom testosterons spada?? na co to ma wplyw?

Gość gość
Jeśli facet uprawia sport to znacznie dłużej ma wysoki poziom testosteronu.

Gość gość
Każdemu człowiekowi po 35 roku życia spada poziom koenzymu q10, hormonów i stąd starzenie się. U aktywnych fizycznie i dbających o zdrowy styl życia przebiega to wolniej. Dla reszty niestety zmarszczki, wapnienie, skleroza ewentualnie można się ratować skalpelem, bądź dobrze dobranymi suplementami. Np. http://superfood.pl/sklep/coenzyme-q10.html?acc=8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543

Gość gość
Najczesciej , starzejacy sie facet uwaza, ze jedynym lekiem na jego obnizone juz libido, jest mloda partnerka.;-D przykladow na to wiele...zalosne, ale prawdziwe.

Gość gość
mój ma 44 lata i sie trzyma, a ja... mam 26 :)

Gość gość
Mój ma 45,chce rochac i rochac a ja mam dość,ja mam40,jak seks rano to potem jestem tak wykończona ze nie mogę wstać z lozka i zbierac sie do pracy,on wstaje i nie ma z tym problemu.To nie mówcie ze dziadzieje.Boje sie żeby sobie młodszej nie znalazł,jest ustawiony a siksy leca na ustawionych.Ale jakby taki numer wywinął to go nieżle oskubie z kasy.

Gość gość
Mam kochanka 47 lat w życiu takiego powera nie widziałam

Gość gość
Jak nie ma zony ani stałej partnerki to juz sie do niczego nie nadaje ani do lóżka ani do życia tylko na przyjaciela (seks wykluczony)

Gość gość
P******ita bzdury.

Gość gość
Różnie to bywa. Ale przeważnie po 40 zaczyna libido spadać. Wiadomo, że samotny po 40, który bzyka raz na jakiś czas wydaje się być jurny. Ale taki co ma stałą partnerkę i codziennie bzyka to już ma wybzykane :D

Gość gość
a ja powiem tak: nawet po 50 gdy się spotka odpowiednią osobę w odpowiednim momencie to iskry lecą :P

Gość gość
trzeba jeść pesteczki dyni i słonecznika panowie ;)

Gość gość
wybzykane:) x że niby ma wybzykany limit?:P buhahah ,dobre :)

Gość gość
Stary kawaler lub rozwodnik 40l.to złom.Jak w zwiazku jest to nie jest najgorzej,zona dba,dobrze żywi,doradza,pociesza kiedy trzeba,kocha,daje tyłka kiedy chce,takie życie odmładza i facet sie dobrze trzyma,samotnosc przybija ,facet dziwaczeje,fochuje,głupieje jak jest sam no i penis w spoczynku,to tez źle rokuje.

Gość gość
Nawet to nie chodzi o to, ze facet po 40-tce to jest juz stary. Wszyscy sie starzeja. Gorzej, ze takiemu facetowi, ktoremu urosl brzuch, ma zakola, zadyszke , kiedy wchodzi po schodach, nie jest juz energiczny i nic mu sie nie chce- on nadal mysli, ze jest sliczny i mlody. I dla niego rowiesnica to "stara baba", a on to Adonis... Taki facet po 40-tce, powinien powiesic sobie na scianach kilka luster i patrzec na nie kilka razy dziennie.

Gość gość
nawet wcześniej. "dziadziejemy" zdaje się jakoś od dwudziestki. nie ma się co oszukiwać. można to tylko spowolnić. i tak samo kobiety jak i mężczyźni. choć trzeba przyznać że dla kobiet czas jest o wiele bardziej okrutny.

Gość gość
gość dziś nawet wcześniej. "dziadziejemy" zdaje się jakoś od dwudziestki. nie ma się co oszukiwać. można to tylko spowolnić. i tak samo kobiety jak i mężczyźni. choć trzeba przyznać że dla kobiet czas jest o wiele bardziej okrutny. xxxxxxxxxxxxx a skad taki wniosek??? Oczywiscie, ze zaniedbana 40-letnia kobieta jest stara. Ale tak samo stary i nieatrakcyjny bedzie jej rowiesnik, jezeli zapusci brzuch i wylysieje. O tym wlasnie pisalam- ze wiekszosc facetow i tak mysli, ze oni sie starzeja w jakis magiczny piekny sposob, ale kobieta to juz w wieku 30 lat jest poza nawiasem. Znam wiele atrakcyjnych pobiet po 40-tce. I wielu facetow przed 40-tka, ktorych nie ruszylabym kijem.

Gość gość
Dokladnie, facet przed 40 (niektorzy wyglądają staro mając te 33-35 lat) się sypie, ale frajerzy myślą, że są wiecznie młodzi, piękni i mogą mieć każdą :) Dziewczyny wychowujcie swoich synów na fajnych ludzi, bo coraz bardziej zalosne pokolenia rosną, przykro patrzec.....oczywiście to jest skierowane do inteligentnych dziewczyn, glupie i tak oleją

Gość gość
no sorry ale siwy facet wciąż może być atrakcyjny a siwa kobieta niestety nie. zmarszczki u faceta to nic takiego a u kobiety - robią z niej babcię. chcecie się oszukiwać to proszę bardzo ale takie są fakty. gruby, niezgrabny facet będzie gruby i niezgrabny czy młody czy stary ale nie o tym tu piszemy tylko o wieku. albo tego nie rozumiecie albo udajecie że nie rozumiecie.

Gość gość
No tak facetowi wszystko pasuje siwe włosy zmarchy i wygląda atrakcyjnie a kobieta z takim wyglądem to babcia ??haha oj dziadku dziadku rozbawiłeś mnie !

Gość gość
no sorry ale siwy facet wciąż może być atrakcyjny a siwa kobieta niestety nie. zmarszczki u faceta to nic takiego a u kobiety - robią z niej babcię. chcecie się oszukiwać to proszę bardzo ale takie są fakty. gruby, niezgrabny facet będzie gruby i niezgrabny czy młody czy stary ale nie o tym tu piszemy tylko o wieku. albo tego nie rozumiecie albo udajecie że nie rozumiecie x ale debi/lowi nie zaszkodzą ani siwe włosy ani zmarszczki nawet na doopie,więc nie masz co się martwić

Gość gość
takie fakty. i coś mi się wydaje że to twoje "rozbawienie" bardziej udawane niż rzeczywiste.

Gość gość
O wlasnie- typowe..o tym pisalam; facet dojrzewa do 7 roku zycia, a potem tylko rosnie:-D I do konca zycia bedzie mu sie wydawalo, ze siwe wlosy, zmarszczki, miesien piwny , zwiotczale miesnie, to sa atrybuty meskosci. Bo wystarczy, ze on jest samiec, to z biegu jest atrakcyjny do 99lat. Chlopcy!!! LUSTRA!

Gość gość
oprócz lustra warto też skonfrontować jakoś poziom inteligencji,bo nawet przystojny facet traci wszystko w oczach w kobiety ,jak jest kretynem.

Gość gość
gość dziś oprócz lustra warto też skonfrontować jakoś poziom inteligencji,bo nawet przystojny facet traci wszystko w oczach w kobiety ,jak jest kretynem." xxxxxxxxxxxx oczywiscie. Jak widac po facecie , ktory tu pisal , ani lustro ani IQ nie jest jego mocna strona.

Gość gość
no przecież wiadomo że intelekt mieści się w macicy i jajnikach, w związku z tym kobiety to jedna w drugą intelektualistki i najważniejsze kryterium dla nich to intelekt. widać to po was szczególnie. :D