Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po 40stce się sypie, dziadzieje...

Polecane posty

Gość gość
Mamy widocznie wiecej miejsca na mozg, bo u was sie miesci- lub nie- w malych pimpongowych kuleczkach.

Gość gość
cóż komu po "miejscu na mózg" jak puste.

Gość gość
Stary kawaler lub rozwodnik 40l.to złom. xxxxx Niestety każdego to dotyczy lub będzie dotyczyć prędzej czy później.

Gość gość
po wypowiedziach kobiet tutaj mam wrażenie ze dyskutuję z "paulinami młynarskimi" albo innymi "feministami" opętanymi nienawiścią do facetów i niezdolnymi do zauważenia rzeczywistości choćby przed nimi stała i szczerzyła zęby. świat wg takiej dzieli się na "wspaniałe, mądre i zadbane" kobiety oraz "głupich i ograniczonych" facetów których jedynym celem w życiu jest "dyskryminowanie" tych lepszych od siebie kobiet. jedyny facet którego taka "kobieta" jest w stanie zaakceptować to gej. jakakolwiek próba dyskusji z taką panną zawsze skończy się prostackimi obelgami pod adresem mężczyzn. cóż, widać to są te intelektualne wyżyny na które jest się ona w stanie wspiąć.

Gość gość
gość dziś xxx gosciu drogi, po stylu wypowiedzi i sposobie kreowania rzeczywistosci, widze, ze opusciles swoj tematyczny watek, bo jakos nie ma tam tloku i zacząłes sie tutaj produkowac. Radze ci wiec zajac sie swa maloletnia narzeczona, a nie przekonywac normalne, myslace samodzielnie kobiety, ze zlowienie jakiegokolwiek faceta, to dla niej jedyna rzecz w zyciu , ktora sie liczy. Skonczyla sie wlasnie wasza dominacja, co widac np po tym, ze zamiast zajac sie czyms typowo meskim, siedzisz na forum dla kobiet.:-D

Gość gość
to skończ pierd/olić jak potłuczony,że każada dojrzała kobieta to dno i wodorosty masz problem z zaakceptowaniem,że są inteligentne kobiety,które mają swoje zdanie? pewnie się przyzwyczaiłeś,że co powiesz to jest "obowiązujące" i podważyć nie można a to stek bzdur, i w przypadku kobiet i mężczyzn,wygląd to kwestia tego jak o siebie ktoś dba,i geny-jakie odziedziczył,co też nie przekreśla tezy autorki,bo większość mężczyzn po 30 to koopy totalne,bezzębne i śmierdzące,i dziwię się niezmiernie każdego dnia,ze takie goowno kobieta w domu trzyma:O a skąd,aż takie "dane",związana jestem z medycyną więc panowie,więcej pijecie %,palcie fajek i ćpajcie ,a potem zdzwko,jak dziewczyny piszą na forum,że polski facet to koopa.

Gość gość
",bo większość mężczyzn po 30 to koopy totalne,bezzębne i śmierdzące,i dziwię się niezmiernie każdego dnia,ze takie goowno kobieta w domu trzyma" x no i właśnie o takim fanatyzmie i nienawiści na granicy choroby psychicznej pisałem. w normalnym świecie taka "kobieta" była by traktowana jako niezrównoważona psychicznie a współcześnie przybiega pozę "feministki" i uważa się za awangardę postępu i nowoczesności mając przy tym bóg wie jakie mniemanie o swojej "inteligencji" i poczucie bycia lepszą od innych ludzi w ogóle a od mężczyzn w szczególności.

Gość gość
ale przecież to autentyk jak można przyjść do lekarza,z brudnym pyskiem,smierdzący na metr,skarpety pewnie sztywne,a gacie od tygodnia obździane to jest obrazek większość facetów,kole 40 i powyżej,z paszczu śmierdzi,ubrac się nie potrafią,nie mają żadnego celu w życiu,nic ich nie interesuje i jeszcze taki anonim ma czelność dyskutować ,że jest inaczej' weź się ogarnij,a najlepiej umyj stopy,żeby jutro żadna kobieta nie mogła tego co napisałam powiedzieć o Tobie

Gość gość
jak dla mnie to możesz tu pluć na tych znienawidzonych przez ciebie facetów ile chcesz. naprawdę niczego poza stanem swojego umysłu nie prezentujesz. a jaki ten stan jest to widać, słychać i czuć. taki właśnie sam jak wszelkich opętanych nienawiścią do facetów "feministek" dla których facet to całe zło świata. naprawdę polecam ostatni wpis pani młynarskiej na onecie w którym stwierdziła ona że facet, który nie popiera tego zboczeńczego manifestu zwanego "konwencją przeciw przemocy wobec kobiet" to pedofil, gwałciciel w najlepszym wypadku domowy tyran. x w sumie to powinno się takim jak wy współczuć ale wasze agresywne, prostackie obelgi jakoś do tego nie nastrajają.

Gość gość
Świetną ilustracją do tego topiku są parkiety klubów, dyskotek faceci 40+ żyją, a hoj przygodo!!!!!!!

Gość gość
wszyscy sie starzejemy, ale jak kogos lubisz, to moze byc maly , chudy , siwy, a i tak z przyjemnoscia pojdziesz z nim na kawe

Gość gość
mądrze napisane

Gość gość
Gdy 40 mija TORBA większa niż fuzyja :-D

Gość gość
15:27,nie zgodzę sie ze każdego to dotyczy,nie wszyscy to starzy kawalerowie i rozwodnicy ale wiekszosc.Ci co są przy zonkach szczesliwi nigdy nie tracą wigoru.

Gość gość
moj ma 46 i od jakis 5 lat seks raz na kwartal czyli ze 4 razy w roku ja mam 37 i kochalabym sie czesciej , na szczescie jeszcze sie dobrze trzymam , jestem szczupla i zwinna

Gość gość
szczupła i zwinna ale już próchno niestety. co ty się dziwisz że seks raz na kwartał?

Gość gośćula
właśnie wpadł do mnie brat i wiecie co mi wyznał ? że on sie starzeje! 26 latek mówi 36 letniej siostrze że on sie starzeje! A syn mój 14 latek mówi że ja już stara jestem Powariowali z tym starzeniem

Gość gość
lubie mlodszych

Gość gość
kobiety bardziej dbaja o siebie

Gość gość
Prawdziwy facet oczekuje żeby zonka o niego zadbała.Kupuje mojemu ubrania wg.mojego gustu,kosmetyki,bieliznę,wyganiam do fryzjera kiedy już czas,on wie ze mi zależy,lubi to jak każdy facet.Jak kobieta nie dba o siebie to i facet wygląda jak lump.Przecież facet sam nie wypierze ubrań,nie wyprasuję,sam to skarpety i slipy moze wyprać o reszte troszczy sie kobieta.Facet musi mieć fajna babkę wtedy wie ze żyje ,inaczej dziadzieje.

Gość gość
gość dziś Prawdziwy facet oczekuje żeby zonka o niego zadbała.Kupuje mojemu ubrania wg.mojego gustu,kosmetyki,bieliznę,wyganiam do fryzjera kiedy już czas,on wie ze mi zależy,lubi to jak każdy facet.Jak kobieta nie dba o siebie to i facet wygląda jak lump.Przecież facet sam nie wypierze ubrań,nie wyprasuję,sam to skarpety i slipy moze wyprać o reszte troszczy sie kobieta.Facet musi mieć fajna babkę wtedy wie ze żyje ,inaczej dziadzieje. x Jako 30 letni kawaler mogę tylko Tobie współczuć, że masz takiego nieudacznika, który nie potrafi sam o siebie zadbać. A może specjalnie takiego wybrałaś by Cię utrzymywał w zamian za prace domowe?

Gość mo40
Taki facet, którego opisałaś, nie potrzebuje żony, ale MAMUŚKI. Kobieto, w jaką Ty rolę weszłaś? Potrzebujesz dziecka to je sobie urodź. Jeśli będzie to chłopiec to wychowaj na partnera dla innej kobiety, jeśli dziewczynka - zabroń bycia służącą dla mężczyzny. A sypie to się tynk w nieodnawianym budynku, a nie mężczyzna czy kobieta. Dziadzieje się z biedy, ale to już inny wątek dla dojrzałych.

Gość gość
mo40 dziś - jedyna mądra wypowiedź w tym wątku.

Gość gość
Po 35 r.z to nieudaczniki

Gość gość
hahaha, zgadza się z czego widzę, dobrze, że ja znacznie wolniej, natomiast kobiety nie wolniej od facetów. Rozmawiam z koleżanką, mówi mi o tym, żę wstrzykują sobie kwas hiauronowy czy jakoś tam choć to drogie i to bardzo, kombinują, żęby udawać, że się nie sypią

Gość gość
Brak ruchu, zero sportu, piwsko, wóda, papierosy, kawa, co po tym można oczekiwać?

Gość gość_M
W jakim wieku masz te koleżanke ha ha?

Gość gość
32 i onaczuje się przy mnie jak z rónym choć sama z wyglądu jakieś 26