Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poluję na facetów

Polecane posty

Gość gość
Czyli potepiasz życie we wszelakiej postaci. Żaden facet nie da nigdy tego co dziecko

ale wy tego nie ogarniacie. Rzadzi wami instynkt. Polować,*****ać i rodzić dzieci. Nie byłoby w tym nic złego gdybyście nie byli takimi bezmózzgami. ale to nieuniknione. To nie rozwój i naturalna kolej rzeczy tylko chlewnia i hodowla świń

nie potepiam życia. Po prostu znaleźliśmy się w sytuacji globalnej, która to życie czyni bezsensownym. Dobra spadam bo robie off topa a szans na zrozumienie i tak nie ma żadnych z waszej strony

Gość gość
Nie chce rodzic ale muszę. Chce go tak wychować żeby było moja bliska osoba. Samotność mnie w*****a

Gość gość
Sam przed chwila pisales o moczeniu fiuta ty hipokryto!!!

traktuje to jak potrzebę fizjologiczna i nie dorabiam do tego teorii a tym bardziej nie stawiam tego wysoko w hierarchii priorytetów. A już zakładać o tym topiki, rozważać strategie i czerpać z tego poczucie siły i spełnienia.... wysiadam z tego pociągu;)

Gość gość
Rodzenie to tez potrzeba fizjologiczna

doszedłem do momentu, w którym moge w*****ać wszystko o ile nie ma garba i jest w miare świeże. w końcu wysikać też mi sie zdarza czasem pod drzewkiem w parku:D nara:P

rodzenie to nie jest potrzeba fizjologiczna bo jeżeli nie urodzisz to twoja fizjologia nie zostaje zaburzona. chyba, że przez zmanipulowana psychikę. zresztą rób co chcesz. To twój bachor będzie ofiarą tej decyzji nie ja