Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naica

Myśli niekontrolowane

Polecane posty

Dziś straciłam coś... naiwność, i zyskałam.... siłę :D

Dziś krojąc kurczaka i myśląc o przyjaciółce, która nie potrafiła wymienić zamka w drzwiach... doszłam do wniosku, że " Kobieta nie powinna potrafić w życiu tylko czterech rzeczy: cierpieć, bać się, nienawidzić i gotować" bo jaką nieziemską przyjemność sprawiły by mi podane obiady, co wcale nie znaczy, że nie gotuję i wręcz uwielbiam to robić, reszty chyba nie muszę tłumaczyć.

Gość gość
a ja nie bardzo wiem o co ci chodzi i nie chcę obrazić złą interpretacją, mogłabyś trochę rozwinąć myśl?

:D nie masz czasem takich dni, kiedy myśli kłębią się w głowie w pogoni, i zanim zdążysz wszystko wyrazić już kolejne zdążą je zastąpić? To długa historia..

Gość ZIARENKO GORCZYCY
czy wliczyla w to pani rowniez straty moralne? tak, chyba wszystko mamo, przeciez szkoda pieniadze idus zawsze mozna zarobic a na czyste sumienie nie ma innego sposobu jak je po prostu miec stopka: w 89 miales wolna reke dzis niestety masz wylacznie wolny kibel

Nie myślałam, że więcej pojawi się tu "myśli niekontrolowanych" dzięki ZIARENKO GORCZYCY, poczułam ulgę...

Wiesz, że zrobiłeś już wszystko co można było zrobić, że zrozumiałeś nawet to z czym zupełnie się nie zgadzasz, że uwierzyłeś już tyle razy i za każdym niepotrzebnie? I, że już nie ma to zupełnie sensu, bezskutecznie i z efektem odwrotnym, a mimo wszystko uwiera gdzieś w środku, niby się odcinasz, a nie jesteś odcięty.

zasłyszane: "Danie komuś drugiej szansy, to jak danie drugiej kuli, bo za pierwszym razem nie trafił"

" wyobraźnia, ona nie woła o śniadanie rano, nie chce rozmawiać wieczorem, kiedy masz artykuł do poprawienia, nie nastawia budzika, żeby zdążyć się wybrać, nie burczy w żołądku"

Gość gość
˙ćʎzɔɐɯnłʇ ęzsnɯ ǝıu ɐqʎɥɔ ʎʇzsǝɹ 'ćıqoɹ oʇ ɯɐıqlǝıʍn zɔęɹʍ ı ęɾnʇoƃ ǝıu ǝż 'ʎzɔɐuz ǝıu ǝlɐɔʍ oɔ 'ʎpɐıqo ǝuɐpod ıɯ ʎq ʎłıʍɐɹds ćśouɯǝɾʎzɹd ąʞsɯǝızǝıu ąʞɐɾ oq "ćɐʍoʇoƃ ı ćızpıʍɐuǝıu 'ęıs ćɐq 'ćǝıdɹǝıɔ :ʎzɔǝzɹ ɥɔǝɹǝʇzɔ oʞlʎʇ nıɔʎż ʍ ćıɟɐɹʇod ɐuuıʍod ǝıu ɐʇǝıqoʞ " ǝż 'nʞsoıuʍ op ɯɐłzsop ˙˙˙ɥɔɐıʍzɹp ʍ ɐʞɯɐz ćıuǝıɯʎʍ ɐłıɟɐɹʇod ǝıu ɐɹóʇʞ 'ǝɔłóıɔɐɾʎzɹd o ɔąlśʎɯ ı ɐʞɐzɔɹnʞ ɔąɾoɹʞ śızp

Tak właśnie powinny być zapisane wszystkie moje myśli niekontrolowane :D

Ludovico Einaudi- in Volvo ★ odkryłam magię muzyki instrumentalnej, tak dopiero teraz :) Każdą piosenkę, która posiada słowa jestem w stanie dopasować do dwóch, trzech sytuacji, słuchać , bo przynosi określony stan, instumentalna niesie ze sobą emocje.... ona je wyraźa, ile róźnych moźna zamknąć w tym utworze...

Radość można znaleźć wszędzie, nikt jej nie chowa głeboko, chyba, że przed samym sobą