Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie foteliki samochodowe w przedziale do 18 kg?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie foteliki w przedziale 0-18? Czy z bazą? I czy jesteście zadowolone? Czekam na opinię :)

Gość gość
?

Gość gość
Ja dopiero zamowilam

Gość gość
zwyciezce szwedzkiego testu plus :)

Gość gość
Maxi Cosi Tobi mam i jest fajny 5 stopni rozkladania do spania. Poszlam 2 lata temu do Smyka i synek wsiadal pokolei do kazdego i z tego jux niechcial wysiasc :) oplacilo sie, do Chorwacji jechal i bylo mu wygodnie, nie biadolil. Do tego bezpieczny. Teraz na wiosne bede zmieniac bo juz za maly sie robi - niestety.

Gość gość
Tobi to chyba dla straszego dziecka

Gość gość
Romer King Plus high line, córka jeździła w nim 3 pełne lata i byliśmy wszyscy bardzo zadowoleni. Mieliśmy wersje bez isofix. Jedyny minus tego fotelika to to że trochę waży, no ale za to jest mega bezpieczny. Polecam

Gość gość
3 lata?

Gość gość
Romer king plus

Gość gość
A co w tym dziwnego? Moja córa jest drobna, teraz ma 5 lat i waży 14,5 kg. Nie widziałam powodu dla którego miałabym wcześniej kupować większy fotelik w którym by tonęła.

Gość gość
Moja córka 20mc tez ma maci cosi tobi-bezpieczny, wygodny, ładny.

Gość gość
Też maxi cosi tobi. Zadowolona jestem.

Gość gość
nie kupowałam 0-18.. miałam maxi cosi cabriofix, czyli 0-13 na bazie, synek jeździł w nim ok 18-19 miesięcy, teraz mamy 9-25 Axkid Kidzone, montowany tyłem ( lub przodem) do kierunku jazdy. Dziecko ma 25 miesięcy, więc oczywiście jeździ tyłem.

Gość gość
My dla syna kupiliśmy Be safe izi plus. Zaczął w nim jeździć jak miał 11 miesięcy, a obecnie ma 26 miesięcy. Uwielbiam ten fotelik, bo jest bardzo ładny i mega bezpieczny! Montowany tylko tyłem do kierunku jazdy i to jest minus niestety :/. Zimą wiozę synka na przykład z przedszkola i syn ma buty od błota, mokrą kurtkę, kawałki śniegu na rękawiczkach :/. Masakra... Po mieście jak jeździmy, to wolałabym, żeby syn jeździł jednak przodem do kierunku jazdy, szczególnie zimą, a w trasy tyłem. Ale ogólnie fotelik naprawdę fajny i wart swojej ceny. Poważnie zastanawiałam się też nad Maxi-Cosi Tobi, bo jest bardzo porządnie wykonany, ładny i bezpieczny, prawie już go kupiłam, ale uznałam, że bezpieczeństwo jest najważniejsze i małe dziecko musi jeździć tyłem do kierunku jazdy. Kiedy syn wyrośnie z Plusa (około 5 roku życia, bo jest drobny), mam zamiar kupić kolejny Be safe od 15-36 kg, bo naprawdę ufam tej firmie.