Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

syropy uspokajające dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

czy stosował ktoś takie preparaty? kupiłam tulleo w nadziei, że gdy dziecko mi się przemęczy i dostanie jeszcze dawkę tego syropku, uśnie snem kamiennym i przy okazji będę mogła z nim zrobić różne rzeczy (np. obciąć paznokcie u nóg bez wyrywania się :-)) wypił dawkę ok 16.oo (niby był padnięty, więc bałam się, że uśnie zanim wypije) usnął, nie zdążyliśmy mu obciąć paznokci a on już wstał. taką metodę na przemęczenie zaproponował lekarz, ale się nie sprawdziło. podobnież są dzieci, z którymi można zrobić wtedy "wszystko". i nie wiem teraz. już dziś mu nie dam, bo boję się, że przesadzę. dodam, że na opakowaniu nic nie jest napisane n.t. przedawkowania. macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? dodam, że sprawa b. ważna, nie tylko chodzi o wyspanie się i paznokcie.

Gość gość
musisz zacząć dzieciaka wychowywać to nie normalne że musisz go specjalnie usypiać by obciąć paznokcie

Gość gość
jak będzie miał 16lat i będzie ci brykał to co też mu dasz coś na sen :O

Gość gość
primo: powiedziałam, że to nie kwestia paznokci, chodzi o coś innego, poważniejszego secundo: dziękuję za zainteresowanie i szybką odpowiedź:-/

Gość gość
"chodzi o coś innego, poważniejszego" x x ale o co ci chodzi? dziecko ci nie śpi przez 24h?

Gość gość
a Tobie o co chodzi? to nie ja się przyczepiłam do Ciebie tylko Ty do mnie. jak nie masz nic do powiedzenia w kwestii syropu, to żegnam.

Gość gość
:O

Gość gość
nie lubię po prostu, gdy ktoś od razu krytykuje.