Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwiec

Taniec nowoczesny dla mężczyzny w wieku 24 lat, nie za późno?

Polecane posty

Gość wrażliwiec

Witam, Chcę zapisać się na kurs tańca, jeszcze nie wiem jakiego. Jestem młodym mężczyzną w wieku 24 lat. Wcześniej (rok temu) chodziłem na WF przez cały rok na taniec towarzyski (wals angielski, wiedeński, cza-cza, swing, jive), za parę tygodni będę kontynuował taniec na innej uczelni. Próbowałem uczyć się narodowego, ale mi się nie spodobało. Szukając odpowiedniego dla siebie stylu, spodobał mi się taniec nowoczesny, a dokładnie POPPING. Podoba mi się taniec jazzowy i brazylijski zouk. Jak, chodzę na taniec w parach na WF'ie, to, myślę, że zouk odpada. Co wybrać - dylemat - popping czy taniec jazzowy? Czy nie za późno na takie style? Chcę tańczyć dla siebie jako hobby, pasja. Jeżeli pójdzie, to można mieć wyższe ambicje. Proszę o rady. Dziękuję. Pozdrawiam

Gość wrażliwiec
chodzi mi o nowoczesny taniec , podczas którego nie stykam się z nikim bo mam wrażliwe ciało i uczulone. mam też laskotki

Gość wrażliwiec
Lepiej się zarejestruję, wtedy nie będą jakieś głupki wykorzystać mój pseudonim...

Gość gość
Z tego co napisałaś kojarzę tylko popping i jazz , nie mam pojęcia co to ten brazylijski zouk. A jak chodziłeś na towarzyski to przecież tańczyłeś chyba w parze ,co?