Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biedronka netto lidl Opinie wybierz najlepszy market

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie i ww sklepach?

Gość gość
w biedronce lubię parę rzeczy, a tak to chodze do kauflanda

Gość gość
absolutnie Biedronka. wszystko oryginalne najlepszych marek, zdrowe , smaczne i najważniejsze o połowę tańsze!absolutny hit!i to codziennie

Gość gość
kaufland.

Gość gość
zarcie z chin i gorsze niz w sklpach osiedlowych

Gość gość
ja lubie biedronke, teraz maja przemeblowanie i nowee produkty za male pieniazki MARKOWE

Gość gość
kauflanda mam za daleko bo na końcu miasta, netto co krok, ale bylam może z 2 3 razy bo uważam, że to typowy sklep dla zuli, dla biedoty, nie potrafię odnaleźć sie w tym sklepie. lidl kojarzy mi się z dobrymi warzywami i owocami, z rodziną. mają fajne kosmetyki, niemieckie produkty i słodycze. mam też kawalek ale czasami bywam. biedronke odwiedzam przynajmniej raz w tygodniu bo jak wiadomo jest co krok, mam blisko, produkty kupuje przeróżne i polecam. zauwazylam jak biedronka sie zmienia, więcej dobrych produktów.

Gość gość
auchan najtanszy , biedronka takie sobie ceny , ale raczej tanio lidl i tesco drożej

Gość gość
Tesco na przestrzeni lat zdrozal niemiłosiernie

Gość gość
LIDL ma towary dobrej jakości za umiarkowaną cenę. NETTO miewa ciekawe towary, ale ma chamską obsługę na poziomie centrali.

Gość gość
Biedrona najlepsza! i (przynajmniej tam gdzie chodzę) zawsze jest bardzo miła obsługa. Lidl - czasami, zazwyczaj idę po coś z gazetki promocyjnej i nawet jak idę pierwszego dnia to i tak czasem już nie ma.. chyba trzebaby było przed sklepem czekać na otwarcie o 7 rano, a to już dla mnie przesada Netto - byłam może kilka razy w tym sklepie, nie mam nigdzie blisko i jakoś wydaje mi się, że kiepskiej jakości produkty mają

Gość gość
aha, no i w Lidlu, w przeciwieństwie do Biedrony, obsługa nie jest miła (mówię oczywiście o tych sklepach, do których chodzę) a w Netto to nie wiem

Gość gość
AUCHAN- bardzo fajne rzeczy, jak w każdym markecie, no i cena jest całkiem spoko, mam blisko więc odwiedzam regularnie TESCO- mam spory kawałek do jednego, jak i drugiego, także bywam sporadycznie. niestety, tak jak ktoś wspomniał z czasem zaczęłam zauważać, że sklep ma kolosalne ceny. fakt, są i promocje, te 2+1, albo że 5 w cenie 4, różne bony z clubcarda, które posiadam, regularnie wysyłają je pocztą, dodatkowe pkt itd, ale mają drogo, a przynajmniej są tańsze i są bliżej BIEDRONKA- kocham ten sklep, jest w każdej okolicy, bardzo blisko mam, bardzo fajne ceny, dobre produkty, mila obsługa, bardzo lubię tam chodzić. fajna strona internetowa, czytelne produkty, promocje i ceny. biedronka stała się przyjazna i nie jest już sklepem dla biedoty. dużo produktów tam kupuję, nie koniecznie biedronkowskich, są też różne inne, które dostaniecie i w almie, ale znacznie tańsze. szkoda, że nie ma karty na punkty, bo miałabym miliony :D LIDL- mam niedaleko, dużo niemieckich produktów, żelki, czekolady tanie i dobrej jakośc*****eczywo i warzywa dobre, kosmetyki taniusie, żele itd. ciuchy mają czasami fajne, ale rzucają się. no i te różne crocsy, wittchen, gdzie ludzie się o to biją. sklep fajny, ale jestem mega sporadycznie tak jak w tesco, z racji odległości. NETTO- nie bywam, nie podoba mi się ten sklep, te półki nie przemawiają do mnie, są mega niepraktyczne, wszystko jest jakoś beznadziejnie poukładane regałami, kosmetyki mają nieciekawe, kasy są małe i dziwne, kasjerki naburmuszone, nie bywam, choć mam blisko do niejednego, ale omijam szerokim łukiem, nawet menelnia stojąca tam mnie tak nie odraża, jak sam sklep REAL- mam 3 min od domu, bywam, mają dobre ciasta, dobre ciasta świąteczne (wigilia, wielkanoc), fajne promocje na tekstylia, fajne i tanie zestawy świąteczne, czasami fajne ciuchy, fajne zeszyty i przybory w okresie wakacyjnym, choć przyznam, jest dość drogo, tak samo jak w tesco. PIOTR I PAWEŁ- nie ma w okolicy, jedynie na obrzeżach, ale jest drogo, kasjerki wcale nie fajne, nie bywam, nie kupuję. ALMA- jest 10 min ode mnie, ale nie bywam, chyba że jakieś nowobogackie przyprawy, ale głownie mam wszystko pod domem, także nie chodzę.

Gość polakprawdziwy
Prawie same zagraniczne twory, a co z naszymi polskimi sklepami? Co z Polomarketem? Kupuję w nim od lat i niczym nie ustępuje zagranicznym sieciom marketów.

Gość michal46
to, co zagraniczne zawsze wydaje się lepsze, nie doceniamy tego, co polskie i równie dobre albo nawet lepsiejsze, tak już mamy, taka nasza mentalność... polecam, gdy jest wybór, wpadać na zakupy w POLO i wspierać polski handel :)

Gość gość
Biedronka, w Lidlu niby niemieckie a takie badziewie np. te ubrania. W biedro są często fajne promocje, świeże warzywa i owoce

Gość bozenkazklanu2
Trzeba uwazac z tymi marketami, ja myslałam, że polomarket jest dobry, ale po przeczytaniu gowork.pl/opinie_czytaj,808548 trochę zmieniłam zdanie...

Gość kodzia
najbardziej lubię robić zakupy w polo markecie, sprzedawcy są mili i używają zwrotów grzecznościowych. zdziwiłam się, że mają w swojej ofercie produkty inspirowane francją. widzieliście? http://www.polomarket.pl/gazetki/23f/ na pewno kupię sobie coś smacznego :>