Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że lepiej iść do galerii z rodziną niż do kościoła

Polecane posty

Gość gość

mozna tam wspolnie spedzic czas, zrobic zakupy, pogadac, zjesc cos, moze pojsc do kina ? A w kościele ? Tylko mowa nienawiści i pranie mózgow :(

Gość gość
ja tam wole isc z rodzina na basen galerii nie cierpie tak samo jak kosciola - pranie mozgu tu i tu

Gość gość
Ja galerii nie lubie w soboty i niedziele, bo za duzo ludzi, po prostu ogromne tlumy, hałas, gorąco, duszno masakra jakas :P

Gość gość
pewnie, ze lepiej do galerii, na basen, tym bardziej, ze za to nie placicie, pasozyty:D

Gość gość
Popieram Cie autorko!

Gość gość
W weekend lubiec spedzac czas w galerii?ale jestes plytka autorko

Gość gość
Jedno drugiego nie wyklucza. Ja chodzę do Kościoła a jak trzeba to i do galerii tez pójdę. A jeśli dla Ciebie spędzanie czasu z rodziną polega na chodzeniu po sklepach to gratuluję.

Gość gość
chodzenie do kościoła to oznaka głupoty chodzącego

Gość gość
Gosc 13;30, czy ktos chodzi do kosciola, to jego indywidualna sprawa, a nie oznaka glupoty, nie chcesz to nie chodz

Gość gość
dla właścicieli galerii pewnie lepiej. zamienić nas w społeczeństwo konsumpcyjne bez grama refleksji nad takimi rzeczami jak życie czy dusza. ograniczyć funkcjonowanie człowieka do zakupów i pracy i trzepać na tym kasę.

Gość gość
oczywiście autorka mówiąc "galeria" nie ma bynajmniej na myśli sztuki tylko masową konsumpcję tandety. no ale skoro to dla niej lepiej to już tylko o niej świadczy. ktoś kto spędzą dzień wolny od pracy w "galerii" to już ostateczne dno i upadek, nie ma się co oszukiwać. wszystko jest lepsze od tego badziewia.

Gość gość
Ja nie rozumiem takich ludzi, co maja wolny weekend i siedza z rodzina w galerii, przeciez to jest chore

Gość gość
No i jakie ty wartosci chcesz przekazac dzieciom, spedzajac z nimi czas wolny w galerii, puknij sie w ten pusty leb, a potem zdziwienie, ze corka galerianka zostala

Gość gość
jak życie czy dusza. ograniczyć funkcjonowanie człowieka do zakupów i pracy i trzepać na tym kasę xxx przeciez kosciol dziala tak samo jak sklepy - robi z ludzi posłusznych bezmózgich baranów - sprzedaje produkt (wiare, sakramenty) za pieniądze - podporządkowuje ludzi pod swoje zwyczaje, święta itp to taki program lojalnosciowy Dla mnie Watykan to zwykła korporacja handlująca religia. Katolicyzm od dawna ma niewiele wspolnego z Bogiem. Jak biskupi i ksieza mogą nazywac sie chrzescijanami i jednoczesnie obrażac ludzi, dzielic społeczenstwo, siać nienawiść ? Albo klechy gadający teksty ze dzieci same chca seksu z doroslymi bo sa spragnione milosci, no curwa i reszta kleru broni i popiera takiego dewianta. Wszystko jest lepsze niz bycie owcą KK.

Gość gość
na pewno lepiej być "owcą KK" niż takim zdebilałym hejterem jak ty. pranie mózgu przeszedłeś dokładne jak widać, choć to co masz we łbie to mózgiem jest tylko z nazwy.

Gość gość
jestem niewierzaca ale galerii handlowych tak nie znosze ze wolalabym posiedziec godzine w kosciele