Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenka9333

Dostałam od chłopaka....

Polecane posty

Gość Milenka9333

Hej dziewczyny.... muszę Was o coś zapytać.... ostatnim razem, po imprezie, gdy tańczyłam ze starym kolegą z technikum, mój chłopak bardzo się wkurzył... Kumpla popchnąl, a mnie zabrał z klubu i przed samochodem zwyzywał od szmat, dziwek itp.... jakby tego było mało dostałam od niego dwa ciosy w twarz... Przeprosiłam go , mówiąc że do niczego oprócz tańca nie doszło, ale on twierdzi że widział jak kładzie mi ręke między nogi.... to nie jest prawda...;( Z jednej strony wybaczam że mnie uderzył, bo może mu się przewidziało, ale z drugiej boje sie że znów to zdrobi. dziewczyny, czy spotkacie się z podobnymi akcjami ze strony zazdrosnych chłopaków?

Gość gość
Tak, to normalne że dostajesz w ryja od swojego chłopaka.

Gość gość19
Moj facet również jest bardzo zazdrosny, wystarczy ze na fb napisze do mnie kolega i od razu robi się zazdrosny, jednak mimo to nigdy mnie nie uderzył, jedynie co to się fochal na 5/10 min, ale powtarzamy NIGDY mnie nie uderzył. Uważam, ze powinnas z nim porozmawiać o tym. Nie dość ze cie wyzwał to jeszcze uderzył, to damski bokser, powinnas zakończyć z nim związek bo jak tak dalej pójdzie to za zwykle przywitanie z kolega będziesz od niego dostawała. Ale wpierw z nim pogadaj. A jeśli jeszcze raz cie uderzy to bez wahania odejdz od niego jeśli nie chcesz być bita i upokarzana przez niego Trzymam kciuki

Gość gość
bez przesady, jak koles wsadza ci reke miedzy nogi a ty hihi haha to twoj chlopak chyba normalne ze sie wkurzyl.

Gość gość19
Przecież napisała ze jemu się przewidziało a do niczego takiego nie doszło