Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki dlaczego zapominacie o tym,że jesteście także kobietami, przyjaciółkami...

Polecane posty

Gość gość

żonami, koleżankami itd...fiksujecie po urodzeniu dziecka, nie wychodzicie ( bez dziecka) z domu, często się zaniedbujecie bo wszystko kręci się wokół dziecka, gdzie te kolacje we dwoje z partnerem? wyjścia do kina? spotkania z przyjaciółką przy lampce wina wieczorem? rozumiem że dziecko jest najważniejsze, ale inne rzeczy też są ważne,nadal jesteście kobietami a nie tylko matkami, a potraficie rozmawiać tylko o kupkach, kaszkach, szczepionkach itd

Gość gość
to prawda, a najgorsze jest to ze kobieta ktora rodzi w wieku 40 lat strasznie sie starzeje, widze po kolezance, postarzala sie o jakies 10 lat, wiadomo ze z powodu wieku organism potzrebuje dluzszej regeneracji, ale trzeba o siebie dbac, a ona nic nie robi, zmarszczki prawie do ucha...masakra, wyglada jak straszydlo, ale coz ich zycie, a najlepsze jak mowi z oh zobacz na nia 27latke jak staro wyglada, ja wygladam mlodziej, ja patrze z otwartymi szeroko oczami I mnie zatkalo...nie da sie porownac nawet...ale coz nic nie powiedzialam

Gość gość
co za głupie rozumowanie,a kto zajmnie sie dziećmi jak my,wy nie potraficie i nawet nie chcecie pomagać przydzieciach.Matki sa odpowiedzialne za swoje dzieci..pomyśl logicznie..jeżeli dajmy na to wyjdzie taka matka gdzieś i co chwila,moment nieuwagi i przez nie przypilnowane dziecko może dojsc do tragedii..samo może sobie krzywde zrobić pod nieobecnosc matki..a potem kogo za dupę biorą i sadza ..? wiadomo kogo -jedynie matkę..toteż matki wiedzą co do nich należy zresztą wynikanto róqnież z obawy ,o zdrowie i życie..czy to tak trudno zrozumieć?Sylwia.

Gość gość
znam osobę , której rodzice chętnie by się zajęli dzieckiem jeśli ona by tylko chciała gdzieś wyjść, ale ona nie chce, odcięła się od całego świata sprzed ciąży, no i przecież są jeszcze tatusiowie (zazwyczaj) boicie się sostawić dziecka pod opieką ojca?

Gość gość
a ty myślisz że jest wielu tatusiów którzy dobrowolnie i bez awantur i fochów zajmą się dzieckiem ?

Gość gość
mam taką przyjaciółkę, przyjaźniłyśmy się na studiach kilka ładnych lat teraz ona ma problem ze skleceniem jednego e-maila do mnie i problem żeby się spotkać oraz problem zeby mnie zaprosić do siebie. Ileś lat minęło i 0 inicjatywy. Jest już po rozwodzie, dzieciak odchowany, rodziców ma pod ręką to o co k***a chodzi???

Gość gość
mam taką przyjaciółkę, przyjaźniłyśmy się na studiach kilka ładnych lat teraz ona ma problem ze skleceniem jednego e-maila do mnie i problem żeby się spotkać oraz problem żeby mnie zaprosić do siebie. Ileś lat minęło i 0 inicjatywy. Jest już po rozwodzie, dzieciak odchowany, rodziców ma pod ręką to o co k***a chodzi??? Nadmienię też że ją wielokrotnie zapraszałam do siebie....