Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieśmiała i spokojna, a marzy mi się pewny siebie i energiczny facet

Polecane posty

Gość gość

a przyciagam podobnych do siebie, cichych, niesmialych romantykow, domatorow... Chcialabym faceta ktory mnie rozrusza, pokaze swiat od drugiej strony, nie chce zgnić przed telewizorem bawiac dzieci :( chcialabym faceta śmialego, aktywnego, pewnego siebie...ale tacy nie zwraaja na mnie uwagi...w glebi tez taka jestem tylko mam w sobie jakies 'blokady', jako dziecko i nastolatka bylam 'ostro' trzymana przez rodzicow, spotkalo mnie kilka upokorzen ze strony rowiesnikow i zamknelam sie w sobie... Co robic? Jak zaczac sie podobac takim facetom?

Gość gość
Ubieraj sie i maluj tak jakbyś była pewna siebie :p

Pewny siebie i energiczny facet na paszczura z nadwagą nie poleci . Zrób z siebie extra lachona i sam się znajdzie

Gość gość
a jak sie ubierasz? Pewnie jak cnotka i laska z oazy ? Malujesz sie ?

Gość Ala

Idź do psychoterapeuty, serio. Mam to samo, walczyłam z tym samym od czasów podstawówki. Wreszcie się poddaję. Mam 33 lata, zauważyłam jakiś progres, ale nadal nie jestem tak asertywna, pewna siebie i bez kompleksów jak chciałabym być. Mam wrażenie, że przez to wszystko mi umyka. Dlatego pójdę do psychoterapeuty, potrzebuję pomocy. 

Gość Ala

PS. Masz rację, takie dziewczyny jak my są skazane na facetów z jeszcze bardziej zrytymi baniami niż my. Ciągnie swój do swego. Nie licz na przebojowego, póki sama taka nie będziesz, bo on się szybko tobą znudzi.