Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie powinny podrywać bo podobają się im faceci dla nich nieosiągalni

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość84
A może niech każdy robi co SAM uzna za stosowne? A nie, że kobiety powinny to, a tego już nie, czy faceci powinni to i tamto, a tego już nie. Wy macie kartofla zamiast mózgu, że sami nie umiecie pomyśleć, tylko za inni Was muszą (np. frustraci (tki) z jakiegoś forum)?

Gość gość
Up

Gość gość
Faceci, którzy są atrakcyjni dla kobiet to faceci, którzy wolą sami zdobywać kobiety xx A kto ci powiedział, że wolą? Wyczytałaś to w gwiazdach?

Gość gość
A kto ci powiedział, że wolą? Wyczytałaś to w gwiazdach? x Piszę z obserwacji. Jak facet jest bogaty, ma pozycje i jest przystojny nie ma żadnych oporów by zdobywać kobiety, które mu się podobają. Taki facet nie czeka na pierwszy ruch jakiejś szarej myszki tylko bierze sobie konkretnie ten typ kobiety jaki chce mieć. Taki facet sam wybiera sobie samochód, mieszkanie, garnitur i pasującą do całości kobietę. Nie piszę tu o nieśmiałych, zakompleksionych chłopcach, którzy pewnie by woleli być podrywani.

Gość gość
A to jak facet jest bogaty, przystojny, ma pozycję i co tam jeszcze wymyślacie, to nie może być na przykład nieśmiały? Albo mieć złych doświadczeń z kobietami i przez to w ogóle nie podrywać? Albo mieć przekonania, że akurat ta konkretna laska go odrzuci i też w ogóle nie działać? Najgorsze są głupawe stereotypy.

Gość gość
Taki facet sam wybiera sobie samochód, mieszkanie, garnitur i pasującą do całości kobietę. X To gratuluje gustu co do mężczyzn, taki sam jak laska szukająca faceta pasującego do butów :D

Gość gość
A to jak facet jest bogaty, przystojny, ma pozycję i co tam jeszcze wymyślacie, to nie może być na przykład nieśmiały? x nie wydaje mi się :D prędzej nieśmiały będzie koleś, który będzie mieć świadomość swojej nieatrakcyjności dla kobiet (małe zarobki, brzydki, niski itd.)

Gość gość
Fajnie, ale wiesz że jesteś tylko domorosłą psycholożką, której "wydaje się", a nie wie? Ludzie są bardzo różni, jak dorośniesz, to się przekonasz.

Gość gość84
Widzę, że kryterium wyboru to zarobki, dom i samochód. W sumie to wolę już być sam niż z laską co mi do garnituru pasuje, jej mój stan konta.

Gość gość
zgadzam sie :( ja wlasnie dostałam kosza :( zdecydowalam sie wyznać zainteresowanie w walnetynki a facet do mnie "że co ja sobie wyobrażam?" :O nie życzę wam dziewczyny przeżycia tego. nigdy nie wychodzcie pierwsze z inicjatywa.

Gość gość
podoba mi sie jeden facet ale nie wiem czy ja mu sie podobam

Gość gość
trzeba wybierac tych ktorzy nam sie podobaja

Gość gość
Oj niesmialy albo nie, ale moim zdaniem i tak do faceta nalezy puerwszy ****** tyle. Moze i ma zle doswiadczenia z kobietami a moze ona z mezcztznami tez ale co jak co to mezczyzna powinien zabiegac a nie na odwrot i tyle w temacie.