Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tentyp

ale ktos miał farta i przytulił 30 baniek w lotto

Polecane posty

Gość tentyp

myslicie ze to sciema ? znacie jakiegos lotto milionera ?

Gość gość
ale super fart :)

nie znam, ale gram systematycznie... :) fajnie, komuś się poszczęściło, gratulować tylko

Gość gość
hahahaha biedota toto lotto was buja wy mu dychę on wam ....ja

Gość tentyp
najgorsze jest to ze człowiek sie rozmaży a tu lipa. no i zmułą ze te losowania takie dziwne w bluboxie, bez komisji, bez widowni. ... w dobie rozwoju technologicznego to moze byc wszystko animacja tylko prezenter prawdziwy a reszta zrobiona w dobrym progr. komputerowym. zobaczcie jakie filmy w usa teraz kreca , nie wiadomo co reala a co na kompie. tak samo ta maszyna , moze namalowana. 30 min przed losowaniem patrza jakie liczby nie wpłyneły , grafik robi robote i wszystko.

Gość gość
Moja mama gra w lotto i kupuje zdrapki od lat kilka razy wygrala po okolo 1 tys zl w lotto czesto jakies sumy jak 30 zl 50 zl 100 zl ,ale gra ciagle i raz trafila 40 tys zl z zdrapke za 5 zl :D powaznie a tych zdrapek z 40 tys zl bylo tylko 7 na cala polske ale panstwo jej zabralo 4 tys zl podatku :O

Gość gość
zdrapki to lipa. widze tych ludzi ja drapia w kolekturach i mi ich szkoda. pewnie to samo ludzie mysla o mnie jak puszczam tota. ja gram syst. zawsze 1 zaklad bez plusa.

Gość gość
może to ja? bo jeszcze nie sprawdziłem kuponu :D

Gość gość
pożyteczne by było dla nich gdyby się po piętach drapali , skorupe by sobie zdrapali z pięt i zamiast wydać na to drapanie zarobili by . na pumexie zaoszczędzili