Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiększone piersi a ciąża

Polecane posty

Gość gość

7 dc kochałam się z mężem a cykle mam 27 29 dni i od kilku dni miałam wrażenie że mam większe piersi i dziś mierzę i rzeczywiście 4 cm więcej a dziś 23 dc więc na test raczej za wcześnie jeszcze i zastanawiam się czy w ogóle z tego może być ciąża i skąd te powiększone piersi zwłaszcza że nigdy przed okresem się nie zmieniały... co myślicie?

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
wieksze cycki to oznaka ciazy? raczej nie od razu :D zaczekaj do terminu miesiaczki i sie okaze :D

Gość gość
niby piszą że już kilka dni po zapłodnieniu się powiększają ;) niby szanse małe ale zawsze jednak są:) trochę się boję bo niestety tego 7 dnia nas poniosło a aktualnie nie planujemy kolejnego dziecka ;)

Gość gość
A od czego w ciąży ok tydzień od owulacji miałabyś mieć powiększone piersi????? Dopiero dochodziłoby do zagnieżdżenia. To że kiedyś tak nie miałaś, nie znaczy że nie będziesz miała. Ja kiedyś miałam czas, że przed miesiączką miałam wyraźnie większe piersi.

Gość gość
Szanse na zapłodnienie są znikome.

Gość gość
jejku nie wiem od czego... znalazłam takie info to pytam... ja rozumiem powiększenie przed okresem ale przed a nie w połowie cyklu ;) i zastanawiam się tylko czy to może być związane z ewentualną ciążą i tyle

Gość gość
Moze ciaza,moze @. Dowiesz sie jak w terminie @ zrobisz test.

Gość gość
nie zawsze zmiana oznacza ciążę. Sama sie przekonałam gdy pojawił się jak nigdy ból piersi po owulacji. Myślałam że zaszłam w ciążę ale nic z tego. Gdy zaszłam w kolejnym cyklu wszystko wskazywało że nadchodzi okres. Daj na luz i czekaj do terminu okresu.

Gość gość
Miałam kilka miesięcy, że co miesiąc ok 15-16 dc (cykle ok 28) zaczynały mnie boleć i znacznie powiększały się piersi

Gość gość
Też się doszukiwałam ciąży w różnych objawach, a jak zaszłam to miałam dokładnie te same objawy jak przed okresem

Gość gość
no trzeba czekać wiem... ale potem to już człowiek zaczyna wymyślać ;) no zobaczymy co z tego będzie :)

Gość gość
hahaha :) moim jedynym objawem na okres jest ogromny apetyt i czasem już modlę się żeby się zaczął bo wtedy ten apetyt mija i mogę w końcu normalnie funkcjonować ;)

Gość gość
to ja autorka :) dziś jest 30 dc i nadal nic... na dodatek brak nadmiernego apetytu jak zwykle przed okresem że lodówka się nie zamykała, strasznie wysypało mnie na twarzy i ciągle mam wrażenie że muszę do toalety na siku, ale nie jest to zapalenie bo miałam więc to nie to... jutro zrobię test jak nic nie będzie... a boję się bo teraz to fatalny moment na kolejne dziecko :( popadliśmy w długi, wszystko stoi w miejscu i pod znakiem zapytania :( no jest źle... i nie wiem czy dam radę psychicznie :( młodszy od września miał iść do przedszkola, ja do pracy, w planach otwarcie sklepu, na dodatek mąż będzie musiał szukać innej pracy bo jest żołnierzem i likwidują jego dywizjon... musiałam się wyżalić bo niby chciałabym jeszcze jedno dziecko ale tak za 3, 4 lata bo teraz to mnie przeraża trochę :(