Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on teraz może pomyśleć, że chciałam napisać do innego??

Polecane posty

Gość gość

Bo przedwczoraj się spotkałam z facetem. Wczoraj on mi napisał smsa wieczorem, że było cudownie i takie tam. Ja wcześnie poszłam spać i nie patrzyłam do telefonu już o tej 22, więc odpisałam dzisiaj mnie więcej tak : Hej Kochanie, wczoraj już Ci nie odpisałam bo wcześniej zasnęłam. Mam nadzieję ,że wyjazd Ci się udaje. Mnie też się wcozrajszy wieczór bardzo podobał oczko.gif całuję" I wysłałam go trochę bez namysłu bo raz to ,że pomyliłam się w tym " wczoraj", a to było przedwczoraj, ale w następnym smsie sprostowałam to -" tzn przedwczoraj oczko.gif ", a dwa to ,że uswiadomiłam sobie ,że nie wiem na 100% czy chodziło mu o wyjazd bo mówił ,że ma jakas uroczystośc służbową( niestety bez osob towarzyszacych) i wydawało mi się ,że na wyjezdzie,ale może i w jego miescie? ( nasze miasta sa dosc niedaleko od siebie). I teraz się zastanawiam czy jeśli go źle zrozumiałam co do tego wyjazdu to czy on może to zinterpretować ,że się pomyliłam i wysłałam sms do innego faceta? Czy raczej się domyśli ,że się pomyliłam?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
nie sadze :P

Gość gość
jak gość jest kumaty to sobie rozkmini że się pomyliłaś, nie martw się :)

Gość gość
jest kumaty i bardzo inteligentny, ale też dosyć zazdrosny i podejrzliwy więc teraz się martwię :(