Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w szefie

Polecane posty

Gość gość

Hej:) Od około roku iskrzy między mną a szefem, jesteśmy oby dwoje samotni lecz on jest ode mnie dużo starszy. To on zaczął mnie podrywać pisać, zaopiekował się mną, pomagał mi, dawał poczucie bezpieczeństwa ale nigdy nie faworyzował. W pracy często mnie całuje i dotyka po kryjomu ale nigdy nie spotykaliśmy się poza pracą. Gdy dowiedział się że się w nim zakochałam zaczął się czepiać, nawet jak się przykładam do pracy on nigdy nie jest w pełni zadowolony, krzyczy na mnie. Ostatnio wyznał mi że czuje coś do mnie i zależy mu na mnie ale poza pracą nie piszę do mnie, nie odzywa się... telefon milczy nawet jak ja do niego piszę to nie odpisuje.... Nie mam pojęcia co mam myśleć boje się, że on się bawi....

Chora sytuacja. Facet sobie pozwala w pracy na całowanie, ale nie chce kontaktu z Tobą. Traktuje Cie jak zabawkę.

Gość gość
A jak długo w niej pracujesz? Przy pracownikach innych ukrywa tobą zainteresowanie?

Gość gość
Na poczatek proponuje ci seks analny nie zajdziesz w ciążę po nim tylko weź jakiś olejek do pracy

Gość gość
Do ->jasne, powinien ją ru/chac w pracy to wtedy byłoby ok prawda id/iotko?

Gość gość
no dziwna sytuacja.

Dziwaczna sytuacja. Facet twierdzi, że coś do Ciebie czuje i po godzinach pracy w ogóle nie chce nawiązywać kontaktu ? :O

Gość gość
Nie dziwaczna kołku bo sie zabezpiecza ze go ktoś nie przyuważy ze znajomych lub zona i co wtedy. Dobrą ma taktykę.

Dobrą taktykę ? Przecież oni w ogóle nie mają możliwości spędzenia z sobą czasu, nacieszenia się sobą to co to za dobra taktyka ? Zresztą facet ma w ogóle żonę, że musiałby się z tym ukrywać ?

Gość gość
no ale jeżeli już jesteście na tym etapie znajomości, że on wie, że ty wiesz i ty wiesz, że on wie, że się ku sobie macie, to dlaczego go nie zapytasz, dlaczego tak się zachowuje ... ?

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość gość
Muszę dodać że my nie uprawialiśmy sexu... Całujemy się, przytulamy ale nie kochamy się.... Pracuje nie całe 2 lata w firmie. Próbowałam z nim rozmawiać on zawszę odpowiada że robi wszystko dla mojego dobra, że chce dla mnie jak najlepiej...

Gość gość
Poza tym on nie ma żony, jest sam... a czy pokazuje hmm nie raz pokazuje że mu się podobam a nie raz zupełnie odwrotnie pokazuje że jestem mu obojętna....

na bank kogoś ma a ty dostarczasz mu tylko rozrywki w pracy. Nie rozumiem jak można pozwalać się tak traktować, tzn. pozwalać niezobowiązująco molestować w pracy.

Gość gość
On sędzia dużo czasu w pracy, nadgodziny jak by mógł to by spał w pracy więc zdaje mi się, że jak by kogoś miał to by mu dziewczyna na to nie pozwalała.... ale ręki nie dam sobie odciąć. Twierdzi że czuje coś do mnie i nikogo nie ma jestem jedyna...

Gość gość
He, dziwne bardzo ...a ile on ma lat ? Normalny facet chce się kochać się z dziewczyną, chociażby dlatego powinien chcieć się spotkać z Tobą po pracy. Nie zastanawiało Cię dlaczego on nie chce seksu ?

Gość gość
Kiedyś już nawet mu zarzuciłam, że się mną bawi pamiętam bardzo mocno się z nim pokłóciłam wtedy ale on cały czas twierdzi, że mu zależy na mnie.... że bardzo go obrażam oskarżając go o takie okrucieństwo bo nie bawi się moimi uczuciami...

Gość gość
Może ma inne powody takiego zachowania. Może ma prostatę i sie boji bliższych zbliżeń:-) ile ma lat?

Gość gość
Ja chce się spotykać poza pracą ale on tego nie chce... ja chce sexu wiem że on też ma ochotę ale się zawszę wycofuje... mówi że nie chce się kochać w pracy ale poza pracą też się nie chce spotkać... nie wiem o co mu chodzi i czego ode mnie chce??!!

Gość gość
Jest ok 50 ale gdy nie wygląda na tyle lat myślałam że jest dopiero co po 40stce.

mówi że nie chce się kochać w pracy ale poza pracą też się nie chce spotkać... nie wiem o co mu chodzi i czego ode mnie chce??!! <><><> A my mamy wiedzieć :P ? A mówią, że to baby są skomplikowane a tu proszę jaki niezdecydowany Pan :P Zrób tak jak Ci piszę. Postaw sprawę jasno, że albo zacznie cię traktować poważnie albo niech się odpie..doli od Ciebie, że nie interesują Cię półśrodki (czytaj spędzanie wspólnego czasu tylko w pracy).

Gość gość
Ma impotencję jestem tego pewna:-)!

Gość gość
Jego członek potrafi stanąć na baczność bo nie raz jak się całowaliśmy to czułam przez spodnie jaki jest twardy Wystarczyło że go przytuliłam a już czułam... myślę, że boi się że nie sprosta

Gość gość
Też tak może być że boi sie że kiepsko wypadnie w łóżku.

Gość gość
Gdy próbuje być obojętna jest na mnie zły... nie raz próbuje wymusić we mnie poczucie winy... Mówi że jeśli ja nic nie czuje do niego to on zakończy to wszystko...

aleś Ty głupia, gdyby chciał to by coś zrobił widząc twoja aprobatę "Zrób tak jak Ci piszę. Postaw sprawę jasno, że albo zacznie cię traktować poważnie albo niech się odpie..doli od Ciebie, że nie interesują Cię półśrodki (czytaj spędzanie wspólnego czasu tylko w pracy)." popieram

Gość gość
Ciężko coś zrobić gdy serce bije do niego mocniej ale macie rację powinnam to zakończyć i żyć dalej...