Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveli 86

Listopad 2015

Polecane posty

Gość listopadówka2015
Heeej dziewczyny ;-) Czytam Was od rana ale jakoś nie miałam weny się odezwać :-( znowu się dziś źle czuję, jakoś tak słabo i głowa boli. Niby spałam w nocy normalnie a po śniadaniu tak mnie ścięło że spalam do po 13 stej. Lenka ja u mojej pani doktor byłam dopiero 2 razy, 11 czerwca idę trzeci ale usg mam za każdym razem i zbieram zdjęcia do galerii maluszka :-) niestety nie znam jeszcze płci dzidziusia ale mam wielką nadzieję że wkrótce poznam. Nie żeby to miało wielkie znaczenie, ale po prostu zżera mnie ciekawość :-D Oj tak Anka leci czas. I to zapiernicza jak głupi. Ja pamiętam jak dziś jak zrobiłam test i ten szok jak wyszły 2 krechy a tu 13 tydzień będę już kończyć :-) a i tak czasem dalej nie mogę uwierzyć i się zastanawiam czy ta dzidzia faktycznie jest.... ;-)

Dziewczyny... napisałam do Was, naprodukowałam się i wcięło gdzieś mój post... jak znajdę znowu wenę twórczą to postaram się to odtworzyć. Ja dziś znowu w łóżku. Znowu się kiepsko czuję :-( o proszę.... znalazł się mój wcześniejszy wywód :-D widać musiałam następny napisać żeby się pojawił i nawet mnie wcześniej nie zalogowało :-/ ale ważne że moja twórczość nie zaginęła ;-)

Witaj lenka :) Jak nastroje w poniedzialek? Ja wczoraj mialam kiepski dzien i fizycznie i psychicznie.nie bede tu opisywac bo zaraz znajdzie sie jakis wszechwiedzacy gosc i bedzie komentowac zlosliwie,na brzuszek.net napisze

Dzień dobry ;-) Genova napisze Ci tak.... głowa do góry. Mimo że wiem że fajnie się pisze i gada. Więcej się rozpisałam na brzuszku. W każdym razie nie jesteś sama. Ja póki co mam nadzieję że się mi nastrój poprawi w końcu bo już sama na siebie jestem zła. Dawno mnie tak długo taki depresyjny nastrój nie trzymał.

Gość Justa2704
Hej :) Ja tez juz przeszlam na brzuszek.

Gość aaa ga
Hej Dziewczyny podajcie mi ta stronę na której się zarejestrowalyscie

Gość aaa ga
Hej wiesz co dwa dni temu poczułam takiego coś dziwnego ale od tamtego czasu cisza a z racji tego że nie mam porównania to nie wiem czy to były pierwsze ruchy a jak tam u ciebie?

Gość Ewela9223
Aga mamasynka bombowasalata i cala reszta ktora jeszcze nie dolaczyla zapraszamy na brzuszek :)

ja takie też coś dziwnego poczułam wczoraj jak by mnie motyl laskotał od środka

Gość Zuzaa_27
Hej dziewczyny :) Wszystkie juz jestescie na brzuszek. net ? Zarejestrowałam się ale jakos mam opory, przyzwyczaiłam się do kafeterii. Ostatnio miałam troszkę wiecej pracy i musiałam sobie odespać ;-) stad moja nieobecnosc. Zastanawiam się cały czas nad wózkami i chyba się zdecyduje na mutsy, nie za duży i łatwy do złożenia. A wy dziewczyny macie już swoje typy ? Pozdrawiam WAs serdecznie :)

Gość Zuzaa_27
Dziewczyny czy i ile przybrałyście na wadze ? Ja mam teraz 14,5 tyg za sobą i widzę, że waga zaczyna iść w górę, apetyt też ostatnio chyba mam większy niż zazwyczaj i tak mnie ssie czasami ;)

ja jestem 17 tydzień i ledwo co 1 kg mnie przybylo wczoraj czułam babelki w dole brzucha a dziś cisza

Zuza ja mam wózek 3 w 1. Przetestowany - jest świetny. Z adapterem i fotelikiem do samochodu. Polskiego producenta. W zimie się naprawdę świetnie sprawdza, koła ma konkretne i nawet po śniegu się nim dobrze jeździ ;) mogę Ci ewentualnie zdjęcia podesłać jak będziesz chciała albo linka do strony na której są te wózki. A co do wagi... 14 tc i ledwo 1,5 kg na plus ;-) A chyba wczoraj pisałam że się zaczynam martwić bo do tej pory było kilo na plusie, potem z tego kilo na plusie ubyło poł kilo, ale już jest ok. Już "odzyskałam" swoją wagę z procentem ;) Mi tez sie na początku dziwnie pisało na brzuszek.net ale idzie się przyzwyczaić. Przynajmniej złośliwych gości nie ma...

Gość genova
Listopadowka wez podeslij liknka z tym wozkiem.jestem ciekawa.mam miec wozek od siostry ale nie wiem czy bedzie mi on pasowal jesli chodzi wlasnie o kolka. Zuza na brzuszek net.na poczatku troche dziwnie ale jak pisze listopadowka nie ma nie potrzebnych osob wtracajacych sie w rozmowe i denerwujacych.

Hej dziewczyny ;-) http://www.wozki-mikado.pl/mikado-ox-ford.html tu jest link do tego wózka. Ja mam używkę od mojej siostry. Po jej córci dostaliśmy wózek. Moja siostra była bardzo zadowolona a ona jest cholernie wymagająca (bardziej niż ja), ja zresztą potwierdzam jej entuzjazm bo jeździłam na spacery z siostrzenicą :-D Jak mała wyrosła z wózka to kategorycznie zabroniłam go sprzedawać tylko prosiłam żeby go trzymała dla mnie ;-) Nie sądziłam tylko że tak szybko to będzie :-) Ja mam cały komplet z fotelikiem i adapterem i polecam, bo naprawdę się to świetnie sprawdza jak się gdzieś jedzie samochodem. Tylko ramę od wózka się pakuje do bagażnika a resztę fotelik do tego podpinasz. I potwierdzam, jest regulowane oparcie w gondoli także dziecko nie musi tylko leżeć jak jest już starsze, może podziwiać świat na siedząco ;) I co najważniejsze... wózek jest stabilny. Ani raz się mi nie przechylił tak żebym się bała że mi dziecko z niego wypadnie... a przy innych wózkach się to zdarzało... Aaaale się rozpisałam :-) chyba się zwrócę do producenta o jakiś procent za reklamę :)

Gość Ewela9223
Listopadowka mialam tez 3 w 1 przy corce wpinany fotelik w stelarz jest super ale czy w zimie sie sprawdzi? My np duzo jezdzilismy na gielde czy cos ale wtedy bylo lato i bylo cieplo wiec moglismy sobie pozwolic. Teraz maz mnie oswiecil ze przeciez w snieg i mroz nie bedziemy za bardzo jezdzic a jesli juz to trzeba bedzie brac gondole bo bardziej chroni od wiatru i zimna. A na wiosne to juz kompletnie sie nie przyda moja corka w wieku 7 mscy wazyla 12 kg i musialam kupic drugi fotelik. Jesli masz ten wozek w spadku to super ale ja np musze kupic i zdecydowalam ze bedzie 2 w 1 plus oddzielnie fotelik :)

Ewela ja tylko wyraziłam swoją opinię ;-) decyzje podejmujecie same, a ten wózek akurat super się sprawdza w zimie. Jeździłyśmy całą zimę na spacery i dawał rade świetnie. Wiadomo to jest moje odczucie ktoś może mieć zupełnie inne dlatego nie namawiam a polecam ;-) Ja osobiście jeżdżę dużo autem i podejrzewam że tak samo będzie już jak dzidzia będzie z nami więc jak dla mnie takie rozwiązanie z adapterem jest idealne, ale to tak jak mówię, to są moje odczucia i moja opinia. Każda z nas/Was może mieć zupełnie inne zdanie ;-)

Gość Ewela9223
Listopadowka wiem ja tez :) chcialam sie podzielic moimi przemysleniami hehe :) wozek bedziemy kupowac jakos we wrzesniu bo jak kupie znow nowy to musi troche postac zeby nie smierdzial nowoscia. Wiec do tego czasu jeszcze sto razy zmienie zdanie hehe jesli chodzi o kolor to juz wiem jaki chce i zdania nie zmienie taki szary dresowy strasznie mi sie podoba. Widzialam nawet taki w naszym miescie na sprzedanie za 500 zl gdyby to byly chociaz wakacje to juz bym go kupila bo cena super

No 500 zł za wózek to mało ;-) U mnie już stoją dwa wózki, wanienki i trochę innych pierdółek ale to tylko dlatego że moja siostra się już nie mogła doczekać kiedy się tego pozbędzie :-D A że u nas jest miejsca dużo to może sobie u mnie stać. Przynajmniej o tym już nie muszę myśleć. Nasz wózek jest w zielonym kolorze, także uniwersalny i będzie pasował tak dla chłopaka jak i dziewczynki :-)

Gość lenka669
Tez mam wozeczek zielony 3 w 1 :) ale w lato bedzie troszke ciezej bo to dosyc neonowy kolor I muszki przylegaja stadami tym bardziej ze mieszkam naprzeciwko lasu wiec bez dobrej moskitiery nigdzie sie nie rusze . Aktualnie jestem w 17 tc I przytylam 2 kilo z hakiem I zdjecie mam tylko jedno fasolki z pierwszego usg :( Listopadowka takze chcialabym juz wiedziec :) kusza mnie te sliczne body I pajacyki :D Najchetniej bym juz zapas zrobila :) :)

Gość Ewela9223
U mmie jak sie okaze ze dziewczynka to nic nie bede musiala kupowac bo wszystko mam :) a jak chlopiec to wszystko musze kupic ale w wakacje pojezdze i pokupuje. Z corka pralam i prasowalam w 8 mscu bolaly mnie plecy ledwo dawalam rade teraz zrobie to w sierpniu i bede miala z glowy.

Lenka mój wózek jest ciemno zielony to nie będzie się tak rzucał w oczy ;) Też mnie kuszą te ubranka bardzo, ale i tak muszę czekać i tak ;) Mam obiecane trochę rzeczy od siostry jeszcze, bo mówiła że na początek mi da jeszcze dużo rzeczy tylko się musimy dowiedzieć co we mnie siedzi bo jak dziewczynka to z dziewczynki siostra ma wszystko, a jak chłopak to będziemy robić segregacje co się nada dla chłopaka a co trzeba dokupić ;-)

Gość Anka37
Hej Jest ktos tu jeszcze?? :-)

Gość motylkowa123
Ja tu jeszcze zagladam ale nikt nie pisze to ja tEZ :)

Gość mamasynkaa
Ojj szkoda, ze temat upadl:( U nas wczoraj lekarz potwierdzil dziewczynke w 100%:)

Gość gość
gratulacje mama synka a czujesz juz ruchy córy

mamasynkaa super! moje gratulacje :) My mamy wizyte za tydzień i zobaczymy co się nam uda dowiedzieć. Tu mało która już pisze, przeniosłyśmy się na brzuszek.net... Mamasynkaa chodź tam z nami ;)

Gość mamasynkaa
Nie czuje niestety, chyba jeszcze za wczesnie. Z synkiem poczylam po 20 tyg, bo mialam lozysko z przodu, teraz jest tak samo:( Kochana na tel ciezko wchodzic mi na takie strony, dlatego ja odpadam:(