Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowiedziałam się że, moja córka szuka sponsora

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zostawiła włączonego laptopa, zauważyłam jakaś stronę dla sponsorów i jej ogłoszenie. Nie mam pojęcia co mam z tym faktem zrobić.

Gość gość
Ma 18 lat i niczego jej nie brakuje jeśli chodzi o pieniądze. Nawet napisała tak w ogłoszeniu "nie robię tego dla pieniędzy,a z samotności"

Gość gość
taa jasne, napewno tak było, ona zapomniala wyłączyć takiej strony i zostawila jeszcze laptopa a ty akurat to znalazłaś. Załóżmy nawet,że ta twoja historia jest prawdziwa,to jeszcze o niczym nie muszy świadczyć, bo moja koleżanka założyła kiedyś konto na takiej stronie i dała ogłoszenie (bez zdjęcia i nazwiska) tak z ciekawości ,żeby zobaczyc co będa pisac itd , głupie i bezsensowne,no ale zaspokoiła swoja ciekawosc i tyle , i tak z nikim sie nie umówiła. W dzisiejszych czasach niestety wszystko kręci się wokół pieniędzy i se ksu , ważne sa tylko rzeczy, sama jestem w liceum i kasa jest dla mnie bardzo ważna, bo interesuje sie moda chce miec kase na ciuchy itd , ale jednak sa jakies granice, trzeba to uświadamiac swoim dzieciom , ale nie tylko gderać , tylko dawac dobry przykład

Gość gość
Skoro z samotności to przebywaj z nia wiecej, nie mowie o tym zebys zabierala ja ciagle do kina czy na zakupy , sama obecnosc rodzica w domu jest wazna,jak dziecko slyszy jak rodzic sie krząta po mieszkaniu itd to czuje sie lepiej , dobrym pomyslem byloby kupienie jakiegos zwierzątka , pomysl wydaje sie banalny albo głupi ale działa , bo to cos nowego jakis bodziec ktorym córka sie zajmie

Gość gość
Poszła na chwilę do toalety, a ja weszłam do niej bo potrzebowałam długopis. I tyle. Nie wiedziała że tam wejdę.

Gość gość
Nie mogę pozwolić sobie na wolne. Jestem samotną matką. Muszę dużo pracować. Jest jedynaczką.

Gość gość
Udawaj że nic nie wiesz, niech sobie znajdzie sponsora ;) Mówię Ci najlepsze lekarstwo. Ja kiedyś też taką głupotę zrobiłam i dałam ogłoszenie bo byłam samotna, świeżo po rozstaniu z beznadziejnym chłopakiem, który był wtedy moim rówieśnikiem i ciągle były jakieś kłótnie o głupoty, wymówki, zazdrości i nie wiadomo co jeszcze plus życzył sobie, żebym jako antykoncepcję założyła spiralkę bo on nie ma zamiaru w wieku 18 lat być ojcem ale jakoś do kosztu tej spiralki dorzucić się nie chcial ;) i doszłam do wniosku, że faceci to debile i zalezy im tylko na jednym więc jak już z kimś być to chociaż mieć z tego profity i pieniądze. No i jak już napisał do mnie ktoś odpowiedni i się spotkaliśmy to się rozpłakałam że tak na prawdę nei chcę pieniędzy ani sponsora i on to zrozumiał, zaczęliśmy rozmawiać, sponsorem moim nie został ale za to starszym przyjacielem na długie lata który mnie wiele razy podniósł na duchu i wsparł dobrym i mądrym słowem :)

Gość gość
Twoja historia dobrze się skończyła, ale nie wiadomo jak będzie z moją córką..

Gość gość
tak to jest jak rodzice są niezaradni finansowo,nie stać ich na ciuchy,kosmetyki i kieszonkowe dla dziecka, nastolatka nie chce odstawać od rówieśników, więc nie ma co się dziwić, twoja wina. Zapewniłabyś córce odpowiednie rzeczy to by nie myślala o sponsorze

Gość gość
Mówie Ci co masz zrobić, ona nie moze się czuć samotna. Mi tez przychodzily rozne głupie rzeczy do głowy , bo rodzice ciagle w pracy a ja sama w czterech ścianach. Ja sobie popijałam, kupowalam alkohol zeby nie czuc sie samotna , potem wchodzilam na czaty , albo caly dzien ogladalam telewizje bo z tego pudła chociaz ktos cos mowil i nie bylo tak cicho. Kup jej psa lub kota albo papuge, cos co ja zajmie i odciągnie od tego czym sie teraz zajmuje. Mniej pracowac nie mozesz/nie chcesz,porady o zwierzątku ignorujesz,ty chyba wcale nie chcesz pomocy , napisalas zeby sie wyżalic albo zmyślilas sobie ta historie

Gość gość
Mamy dwa koty, nie pracuje jako sprzątaczka. Mamy własny dom. Córka ma piękny pokój, nowego iphona, ma komputer, ciuchy, kosmetyki. Co roku jeździ na kolonie za granice.

Gość gość
To znowu ja od tej dobrze skonczonej historii ;) To skoro Twoja córka ma tak dobrze i na wszystko was stać to tym bardziej nic nie rób. Sama szybko się przekona że za parę groszy nie ma ochoty usługiwać facetom. Bo tak jest nawet jeśli sponsor nie jest starym obleśnym dziadem to zwykle oni miewają swoje chore zachcianki których nikt za darmo nie chce spełniać i żadna dziewczyna nie będąca w naprawdę ciężkiej sytuacji finansowej nie będzie chciała tak się poniżać.

Gość gość
Może masz rację :) w takim razie przemilczę to.

Gość gość
prowo 1/10 bo pelikany lykaja. pozdro modki...