Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

czy mieszkanie z 40letnią parą może być ok?

Polecane posty

znalazłam zayebisty pokój do wynajęcia, nowe budownictwo, mieszkanie w wysokim standardzie, ale współlokatorzy to 40-letni ludzie. nie wiem co robić, cena mieszkania jest bardzo atrakcyjna, ale obawiam się trochę że wystąpi między nami brak zrozumienia, brak tolerancji na niektóre sprawy, nie imprezuję jak typowy student, ale zdarza się od czasu do czasu. nie wiem jak oni na to będą spoglądać, chciałabym żyć w harmonijnej atmosferze. szukalibyście dalej pokoju, czy nie przeszkadzałby wam wiek lokatorów ? macie może jakieś doświadczenie? ja mam 20 lat.

Gość gość
Ja w ogóle nie wyobrażam sobie mieszkania z obcymi ludźmi... na studiach wynajmowałam mieszkanie z dobrą koleżanką, znałyśmy się wcześniej, wiedziałyśmy czego się po sobie spodziewać, także bez większych zgrzytów się obeszło. Mieszkałyśmy 3 lata. Nie chciałabym mieszkać z obcymi ludźmi, tym bardziej z parą. Każdy ma swoje przyzwyczajenia, a nie wiadomo, na kogo się trafi.

Gość gość
Osobiście wolałabym kawalerkę w starym budownictwie, o gorszym standardzie, ale całą dla siebie :)

Też nie polecam. Tym bardziej z parą!!Wynajmuję teraz pokój z dwiema osobami. Najbardziej wkurza mnie sprzątanie po kimś mimo ,że ustaliliśmy z lokatorem obok ,że raz ja sprzątam łazienkę i kuchnię w kolejnym tygodniu on jednak olewa sobie to! Ja lubię mieć czysto więc sprzątam ,a on na tym korzysta i zachowuje się jakby nigdy nic!! Doprowadza mnie to do szału! Dlatego od marca wyprowadzam się do kawalerki co prawda drożej i dalej od pracy ale w końcu sama!

a nie przyszło Ci do głowy, że ludziom na stare lata odbija i pewnie szukają młodej laski do trójkąta?! ja bym się w to nie pakowała :(

też bym wolała z kimś znajomym, jednak wiem ze to nie możliwe,nie mogę również pozwolić sobie na kawalerkę, musiałabym płacić dwa razy tyle.. :/ takie uroki warszawy. chyba jednak zrezygnuję z tego pokoiku z 40latkami, obawiam się trochę :(

cynicfm na chui udzielasz sie w moim temacie po raz kolejny, nikt Cię nie prosi o zdanie gówniarzu je/bany. wypie/rdalaj do tej swojej fabryki darmozjadzie. zaczynasz mnie wkur/wiać imbecylu, taki cwaniak z Ciebie na damskim forum, a na co dzień jesteś pisdeeczką z chorobą psychiczną.

Ja mieszkam poza Warszawą więc troszkę taniej chociaż to dla mnie mało nie jest. Niestety w Polsce trzeba słono płacić za odrobinę wolności...:(

Gość Cynicfm
Jeba/na dzi/wka wypier/dalaj sie zabic xD

cynic powtarzasz się gnojku :D

Gość gość
Mieszkałabyś z tą parą w jednym pokoju?

Gość gość
dzi/wka j****a, umieraj na aids

w mieszkaniu miałabym oczywiście własny duży pokój, cynicfm wypie/rdalay do fabryki

Gość gość
w mojej robocie w fabryce bede mial lepsze warunki i lepsze pieniadze niz ty w jakiejkolwiek robocie w swojej biednej polsce po studiach przegrancu zyciowy :D:D

cynicfm, to dobrze cieszę się z tego powodu, nareszcie będzie Cię stać na psychiatrę :)

Gość gość
Wole te kase wydac na ciebie ile bierzesz? 20zl za caly dzien styknie?

Gość gość
sueo chciał bym ujrzeć twoje małe rączki na moi wielkim fallusie

Gość gość
iuyfdgh

Gość gość
LoL, dla Ciebie ktoś 40-letni to juź prawie truposz chodzący o balkoniku? Ani się obejrzysz i też będziesz miała tyle. A imprezować na wynajętym pokoju i tak nie wypada, niezależnie od wieku współlokatorów...