Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byłem młodszy to myślałem że kobiety...

Polecane posty

Gość gość

są takie jak na filmach z lat 70. Że się wstydzą, nie chcą seksu, że to takie cnotki, i że większość taka jest i że jak dziewczyna nie ubiera się wyzywająco to się szanuję. Na studiach okazało się że one wszystkie przed kimś rozkładały nogi już w liceum, że seks po pijaku to nic, sporwadzenie faceta do mieszkania po pierwszej randce to dal 50% standard. Zdrady, na luzie! już kilka takich akcji przerobiłem i żal mi w sumie tego. Cała niewinność tego świata prysła.

Gość gość
wiesz co w europie jest przysłowie Gdzie burdel tam i polak :D czyma s ie podeszwy

Gość gość
a jak dziewczyna ubiera sie wyzywajaco bo jej sie tak podoba, a sie szanuje i nikomu sie nie oddala, to co tzn?

Jak byłem młodszy to myślałem ze f'iut służy do sikania. Później odkryłem jego drugie zastosowanie. Teraz wiem, ze sikanie to tylko efekt uboczny.

gość dziś a jak dziewczyna ubiera sie wyzywajaco bo jej sie tak podoba, a sie szanuje i nikomu sie nie oddala, to co tzn? x To dla nich zbyt trudne do rozwikłania.

Gość gość
Szukaj enklaw. Tam są porządne.

Gość gość
a ja jak bylem maly to myslalem ze dzieci sie w kapuscie znajduje.. jak doroslem to zrozumialem ze to nie kapusta tylko salata :P

To może znaczyć że po prostu ma taki styl albo chcę sprawdzić czy faktycznie jest taka ładna jak myśli albo że na taką jak ona to mogą sobie tylko popatrzeć bo nigdy nie będą jej mieć.