Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zdrada.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem musicie mi pomoz

Gość gość
co to za problem?

Gość gość
Mam problem z mężem nie umiemy się dogadać a to wszystko przez naszą była znajomą.

Gość gość
Miał zrobić jej remont w mieszkaniu praca zarobkowa zawsze dobry i grosz ale dowiedziałam się z pewnych źródeł że mój mąż pisał z nią myślałam a pewnie temat pracy machlam na to reka. Ale nie dawało mi to spokoju i zaczęłam co wypytywac czy to prawda odpowiadał że nie więc stwierdziłam co mi szkodzi wziąść na jego nr tel biling no i nie stery po otrzymaniu bilingu zalamka. ......

Gość gość
no i co na tym bilingu wyczytałaś ?

Gość Elliel
Możesz wszystko dokładnie opisać w jednym poście? Ciężko cokolwiek stwierdzić po takim chaotycznym opisie.

Gość gość
Z billingi wyszło że kontaktował się z nią często wysłał do niej bardzo dużo smsów i dużo razy dzwonił.

Gość gość
Zaraz napiszę dalej bo dużo tego jest

Gość gość
Co zrobiłam mąż ciągle mówił kochanie to tylko praca ale w mojej głowie jednak coś tkwiła postanowiłam napisać do tej dziewczyny w jego imieniu ale z innego nr. Zwykłego esa Co tam porabiasz. Odpisala Tak. Odwal się poszukam sobie innego pracownika a ty zastanów się nad swoją rodzina bo kiedy spotkam twoją kobietę to pokaże jej jaki z Ciebie kochający mąż. Po tym smsie nie mogłam dojść do siebie nie wiedziałam co robić.

Gość gość
Myślałam o co jej chod*****oncu stwierdziłam że muszę do niej jechać i powiedzieć że o wszystkim wiem niech mi opowie co jest grane. No i wyszła z tego afera nie chciała mi nic pokazać pokazała smsy ale nie tyle ile było na billingi coś ukrywała jej odpowiedź na moje pytania była jednoznaczna coś ukrywa.

Gość gość
Dreczylam męża żeby mi powiedział co od niej chciał bez skutku jego odpowiedź brzmiała nic ale ja wiedziałam że ona mu się podoba może i to ja go we wszystko wplatalam bo ciągle mu ja wmawialam. Zamówiłam czytnik karty sim ale nie udało mi się ściągnąć wszystkich esow Pisał do niej slicznotka piękna kochana wpieral mi że to były zwroty grzecznosciowe ale jeden SMS zawalił mnie z nóg Kiedy napisał do niej ze skoro ja wmawialam to może warto coś z tym zrobić.... Jak można pisać tak do innej mając swoją rodzinę żonę i trójkę dzieci

Gość gość
Muszę kończyć napiszę resztę jutro jak wrócę z pracy

Gość gość
Wiesz, po pierwsze, wszystko wskazuje na to , że Twój mąż nie jest wobec Ciebie fair, że tak to oględnie określę. Po drugie, ale za to najważniejsze, musisz się zastanowić, co z tym teraz zrobić. Rozwalić sobie życie jest bardzo łatwo, dlatego zadaj sobie pytanie, co byś tak naprawdę chciała. Moim zdaniem, nie musisz już dochodzić więcej dowodów, dlatego podaruj sobie dochodzenie, co tam jej pisał, wyznawał czy robił. Sprawa jest prosta - po prostu zachował się tak, jak nie powinien i to musisz oświadczyć mu, a nie wypytywać go, bo zawsze będzie zaprzeczał. Musisz sobie na spokojnie przeanalizować Twoje dotychczasowe relacje z mężem, jak się one układały, zarówno jeżeli chodzi o obowiązki wobec dzieci, domu, siebie nawzajem, Wasze życie intymne, uczuciowe, jakie miewacie nieporozumienia i jakie oczekiwania sobie stawiacie. Powiedz sobie szczerze sama przed sobą, nie tutaj na forum, w jakich momentach, zawiniłaś Ty - może on ma jakieś opory i nie chce Ci tego powiedzieć, albo też mówi, a Ty go nie słuchasz. W pewnym momencie facet szuka czegoś poza domem, co powinien mieć w domu. Postaraj się z wyrozumiałością podejść do sprawy i spróbować z nim ułożyć sprawy na nowo. Zdrada to nie jest koniec świata - mężczyźni zdradzają , ale nie oznacza to , że Cię nie kocha lub nie kocha dzieci. W większości przypadków facet który zdradza, nie chce odchodzić od żony i zostawiać domu. Miej to na uwadze, żeby nie wylać dziecka z kąpielą. Moim zdaniem tytuł postu nie powinien byc "czy to zdrada" tylko "co dalej".

Gość gość
Wiesz, po pierwsze, wszystko wskazuje na to , że Twój mąż nie jest wobec Ciebie fair, że tak to oględnie określę. Po drugie, ale za to najważniejsze, musisz się zastanowić, co z tym teraz zrobić. Rozwalić sobie życie jest bardzo łatwo, dlatego zadaj sobie pytanie, co byś tak naprawdę chciała. Moim zdaniem, nie musisz już dochodzić więcej dowodów, dlatego podaruj sobie dochodzenie, co tam jej pisał, wyznawał czy robił. Sprawa jest prosta - po prostu zachował się tak, jak nie powinien i to musisz oświadczyć mu, a nie wypytywać go, bo zawsze będzie zaprzeczał. Musisz sobie na spokojnie przeanalizować Twoje dotychczasowe relacje z mężem, jak się one układały, zarówno jeżeli chodzi o obowiązki wobec dzieci, domu, siebie nawzajem, Wasze życie intymne, uczuciowe, jakie miewacie nieporozumienia i jakie oczekiwania sobie stawiacie. Powiedz sobie szczerze sama przed sobą, nie tutaj na forum, w jakich momentach, zawiniłaś Ty - może on ma jakieś opory i nie chce Ci tego powiedzieć, albo też mówi, a Ty go nie słuchasz. W pewnym momencie facet szuka czegoś poza domem, co powinien mieć w domu. Postaraj się z wyrozumiałością podejść do sprawy i spróbować z nim ułożyć sprawy na nowo. Zdrada to nie jest koniec świata - mężczyźni zdradzają , ale nie oznacza to , że Cię nie kocha lub nie kocha dzieci. W większości przypadków facet który zdradza, nie chce odchodzić od żony i zostawiać domu. Miej to na uwadze, żeby nie wylać dziecka z kąpielą. Moim zdaniem tytuł postu nie powinien byc "czy to zdrada" tylko "co dalej".

Gość gość
Ale czy takie smsy które udało mi się odczytać są złe przejrzyście się czymś takim. Ona nic mi nie chce więcej powiedzieć twierdzi że było tylko to tylko czemu mi wszystkich smsów nie pokazała. Mąż kiedy się dowiedział ze wiem że do niej pisał wydzwanial do niej rzekomo pi co mi powiedziała twierdzi że nic mi nie powiedział że z nią pisał bo bym robiła awanturę ale ja mu nie wierzę. Nie było u nas złe klocilismy się często zawsze powodem było brak gotówki albo to że ciągle nie ma go w domu.

Gość gość
Mąż twierdzi że jest ładna piękna ale on ma nas to po co to wszystko po co z nią pisał słodzil jej że mną nie chce rozmawiać twierdzi ze nie ma tematu kiedy mu mówię to nas zostaw i znajdź inną odpowiada po co jak mam was nie rozumiem go czasami mam wrażenie że to nie do końca go znam

Gość gość
Przerabialiśmy ten temat setki razy twierdzi że nie pamięta co pisał jak można nie pamiętać co pisał miesiąc temu w wieku 32lat twierdzi że nic złego nie było to po co te słodkości w jej kierunku To że jestem zazdrosna nie znaczy że musiał jej się zaliczyć i pisać a skoro tak sobie wmawia to trzeba coś z tym zrobić jak tak można napisać mi też się nie którzy koledzy podobają i tak nie pisze wogole z nikim nie pisze bo wiem że zaraz by mi rok wspominał a znacie kogoś kto ściąga smsy bardzo dobrze

Gość gość
Tel nie ukrywa drugiego nr napewno nie ma czasami wracał pozno pracy szczerze to nie wiem co o tym myśleć on zachowuje się normalnie kiedy dręczące go usiac ze mną pogadaj powiedz co było twych smakach może zostaw nas i idź do niej to albo wychodzi z domu albo odpowiada ja już ta sprawę zamknąłem Nie Wiem co robić jeśli dam spokój jaką mam pewność ze nie powtórzy się to jeszcze raz

Gość gość
Z nią nie rozmawiam więc już nie mam co liczyć ze mi powie mąż nie wiem kiedy mówię do niego ze jak mi nie powiesz a się czegoś dowiem odejdę odpowiada no to idź już dzisiaj a kiedy mówię o niej ze coś jej zrobię albo ja wyzywam odpowiada a rop sobie co chcesz ale ja nie zamierzam się przez Ciebie z kimś klocic

Gość gość
Zawsze odpowiada jesteś chora tylko jak się dowiedziałam to nawet zabrał mi kluczyki żebym się nie wyprowadzala mam mętlik w głowie może bez powodu się o to obrazilam może to było normalne już nie wiem boję się ze może się koło niej teraz bardziej kręcić tym bardziej że od pracy do jej domu dziela 2KM.

Gość gość
W każdym związku są kłótnie ale to nie znaczy żeby szukać kogoś na boku a sprawy łóżkowe nigdy nie narzekał nie wiem może chodzi mu o mój wygląd po trzech ciazach mam bardzo brzydki brzuch piersi bardzo mi się zmniejszyły może chodzi mu o to ze nie jestem już atrakcyjna a tamta nie ma dzieci i ma świetną figure

Gość gość
Sprawdzam go kontroluje ale jak narazie to cicho. Ciągle się mnie czegoś czepia albo ubliza czasami chodzi taki zamyślony nie obecny ostatnio nawet przestał interesować się dzieciakami może to przez nią nie może przestać o niej myśleć.

nie ma co się meczyć i gdybać ..odwiedź sklep ze sprzętem szpiegowskim np spy shop i kup jakaś ukrytą minikamere będziesz mieć pewnośc

Gość gość
Dzieki

Gość gość
A mnie się wydaje,że coś jest na rzeczy. Jak piszesz mąż się Ciebie bez powodu czepia,widzi same wady.Musisz też wiedzieć że nawet jeśli między nimi do czegoś doszło to mąż Ci się nie przyzna do tego. Na pewno nie poniżaj się przed tamta kobietą-to podstawa. O nic nie pytaj,nie dzwoń i nie obwiniaj. To Ci nic nie da.To są sprawy Twoje i męża. Kłamstwo ma krótkie nogi i prędzej czy później wszystko samo się wyda.Teraz zajmij się sobą,zadbaj o siebie-spójrz w lustro czy sama się sobie podobasz???I niczym się nie przejmuj.Aha i pamiętaj-jeśli mówisz mężowi że odejdziesz,to odejdź z godnością raz i nie wracaj.Bo jak wrócisz to do końca jesteś przegrana...

Gość gość
A co by koleżanką zrobiła na moim miejscu