Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mi nie wierzy!!

Polecane posty

Gość gość

Widziałam kiedyś mojego chłopaka jak wracał z pracy ze starsza znajomą z pracy, zapytałam się go następnego dnia, czy wracał sam, czy z kimś i okłamał mnie mówiąc że był sam!! Ja dla żartu powiedziałam że mój brat go widział, ale powiedział że to niemożliwe, bo szedł sam! Gdzie na własne oczy widziałam!!zakończyłam ten temat, nie chciałam się kłócić. Bo i o co? Ale po jakimś czasie posprzeczałam się z siostrą swojego chłopaka, obraziła mnie. Rozmawiałam o tym z moim facetem, a on powiedział że zmyślam!! że mi nie wierzy!! a ja chcę go skłócić z siostrą?! stałam jak osłupiała, bo to nie jest dziecko, ale 28letni mężczyzna!! Normalnie chciał mi dopiec!!Powiedział mi wtedy, że ja też uwierzyłam bratu nie jemu w tamtej sytuacji :O wciąż szedł w zaparte że był sam!! Gdzie tu miłość, zaufanie ?!

Gość gość
Wkurzyłam się i poszłam do domu, a ten zero reakcji! powiedział że zawsze będzie wierzyć siostrze! tak jak ja bratu!- chociaż powiedziałam jemu że to ja go widziałam!! to stwierdził że wciąż zmyślam!! gdy jego matka zapytała o co chodzi, bo niechcący usłyszała jak rozmawiamy dość podniesionym tonem to i jej odpowiedział że znowu coś sobie zmyśliłam!!

Gość gość
jego problem w zadnym wypadku nie twoj stopka: brzydzisz mnie jak nikt na swiecie

Gość gość
Kłamca to zły materiał na partnera. Zawsze, bez wyjątków.

Gość gość
Ale żeby przy matce tak się do mnie odnosić! W dodatku obraził się teraz na mnie i powiedział że ten związek nie ma sensu!! bo chyba mu już nie zależy!!