Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialaczekolada84

już sobie nie radzę

Polecane posty

Gość bialaczekolada84

mam 30 na karku.przez ponad 5 lat byłam z facetem, wydawałoby się cudownym - szczerym, wiernym, troskliwym i kochającym. znaliśmy się od studiów, byliśmy przyjaciółmi, potem parą. mieliśmy plany na wspólne życie, kupiliśmy dom, wszystko było poukładane. rok temu zdradził mnie ze swoją ex. po 3 miesiącach od rozstania znalazł sobie jakąś 21 latke do "otwartego związku" poł roku po rozstaniu zrobił jej dziecko. ja od jakiegoś czasu walczę z poważnymi problemami zdrowotnymi grożącymi bezpłodnośćią. wszystko to przeplatane było awanturami, kłótniami o pieniądze (nie chciał mi uczciwie oddać mojej własnośći) itd. starałam się jakoś trzymać, ale już nie daję rady z sytuacją, moimi uczuciami do niego, tęsknotą, złamanym sercem, poczuciem przytłaczającej samotności, i braku celu. chwilami nie chce mi się żyć. ...

Gość gość
przede wszystkim idź zamrozić jajeczka. Piszę to bardzo serio

Gość gość
30 latko, napisz że czekasz na siusiaka

Gość gość
Człowiek planuje, Pan Bóg się śmieje... Ten facet nie byl Ci zapisany. Wierzę w przeznaczenie, i mozna powiedziec przewrotnie w twojej sytuacji- na szczęscie! Najwazniejsze, to pozalatwiac sprawy prawne, by facet nie plątal się w twoim zyciu. Zajmij się sobą, rozwiń odlozone na bok zainteresowania, nie planuj za dużo do przodu. Twój byly to niedojrzaly chloptaś, spojrzyj na niego, jak na gówniarza. Wykrzesaj z siebie złosc i wku...ij się na niego, i na siebie. Bo planowalas zycie idealne, a wyparlas wszystko niewygodne i nieprzystające do Twego planu. Facet byl chwiejny juz wczesniej, ale to wyparłas. Zrób szczery obrachunek sama ze sobą. Takie doswiadczenie nauczy cię, by przestrzegac pewnych standardów w zyciu i w relacjach. Przyjdzie czas, gdy zalozysz nowy związek, a i dziecko tez będzie. Pozdrawiam.