Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaMaranna

I znów się gapi...

Polecane posty

Gość PannaMaranna

Spotykam się z facetem od jakichś 3 miesięcy i zauważyłam, że gapi się na inne kobiety jak rozmawiamy. Zastanawiam się czy jest sens w ogóle z nim o tym rozmawiać? Czy jest tu jakaś dziewczyna, której facet przestał się gapić gdy z nim o tym porozmawiała? Wcześniej spotykałam się z 6 facetami i żaden się tak nie zachowywał (oni mieli wyższe wykształcenie, a on ma jedynie średnie, może to ma jakiś związek?).

Gość gość
każdy facet się gapi - jedni to ukrywają, drudzy mają z tym problem. Nie ma się czym przejmować i robić z tego aferę. Wykształcenie, status społeczny nie ma nic do tego :) Jak patrzy, to nie znaczy, że zaraz zdradza - mój też patrzy, z resztą razem lubimy patrzyć :) w obrazkach google wpisz "obama ass look brazil"

Gość PannaMaranna
Ja wiem, że każdy patrzy, bo mi również czasem wzrok 'poleci' na kogoś. Ale on podczas rozmowy ze mną na przykład mierzy kobiece nogi w rajstopach od stóp w górę i tak kilkakrotnie. Nie piszę tu o zdradzie czy czymkolwiek, ale o moim samopoczuciu po takim zachowaniu. Zaakceptować tego nie jestem w stanie, bo po takim czymś jest mi strasznie źle - jestem po prostu nieszczęśliwa. Dlatego pytam czy jest sens rozmawiać i to może się zmienić, czy od razu przekreślić znajomość, bo tacy faceci się nie zmieniają.

Gość gość
Kopnij go w tyłek! Takich powinno się uczyć tak szacunku, bo w inny sposób nie dociera!

Gość PannaMaranna
up

Gość szyderka na maxa
Zagadnij go spokojnie, z uśmiechem na twarzy i miłym tonem - wiesz, co? zauważyłam, ze strasznie obczajasz inne dziewczyny kiedy wychodzimy gdzieś razem :) rozumiem, że Ci się podobają ale dlaczego nie umawiasz się z nimi zamiast mną? :):) nie były zainteresowane Tobą? :):) - cały czas z niewinnym uśmieszkiem na twarzy, full pozystywne sygnały niewerbalne z Twojej strony, zero agresji, focha, wyrzutów - dzięki temu nie ma żadnych podstaw by oskarżać Cię o histerię itp. - ulubione oskarżenia facetów roochaczy :P Zatocz z niego bekę ale bez agresji i ciesz oczy reakcją na miarę 12 letniego szczylka przyłapanego na waleniu gruszencji. No bo FAK! Do czego by tu się przyczepić? Nie zrobiła sceny zazdrości, nie było słów dramatycznej kochanki, nie było le focha... S**t! Nie mam jak odbić piłeczki! Busted! :D

Gość gość
szyderka na maxa dziś ołł fak! jaka dziecinada:D

Gość PannaMaranna
On nie jest "roochaczem", zwykły chłopak o przeciętnej urodzie, dosyć nieśmiały. Na niego żadna nie patrzy, na mnie facec***atrzą. On nie będzie robił wyrzutów, że robię focha czy coś. Po prostu pytam czy ktoś miał taką sytuację i czy rozmowa pomogła, bo ja nie chcę, żeby to wyglądało tak, że ja z nim pogadam, na parę tygodni czy nawet miesięcy będzie spokój i znów się zacznie, bo po prostu szkoda marnować swojego czasu.

Gość gość
Facet zakochany nie widzi innych poza swoją kobietą.

Gość gość
Po 3-miesięcznym związku tylko nastolatki się zakochują.

Gość gość
up

Gość gość
13:53 Niekiedy wystarczy jedno spojrzenie w oczy by się zakochać. Nie zawsze miłość przychodzi z czasem.. To jest takie wymuszone na siłę. Nie raz po pierwszej rozmowie czuć chemię i wiadomo, że to jest to.

Gość PannaMaranna
Czyli co? Jak facet patrzy na inne, to znaczy, że nic do kobiety nie czuje i jest z nią z braku laku, dobrze rozumiem? Więc jak się następna nawinie i bardziej mu spasuje, to magicznie mu się pojawią klapki na oczach?

Gość gość
up

Gość gość
19:32 Tak myślę. Ja jestem zakochany i świata poza nią nie widzę chociaż razem nie jesteśmy.

Gość Tajednafranca
co nie przeszkadza ci trzepać do p****li i ślinić się do pośladków koleżanek zapewne ;)