Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z włosami??

Polecane posty

Gość gość

Krótką fryzurę już miałam (boba) i wyglądałam OKROPNIE. Teraz zapuszczam włosy, mam trochę za ramiona. Dbam o nie i są w coraz lepszym stanie, ale są oklapnięte, dość cienkie (nie bardzo bardzo,ale i tak znacznie), bez życia i kształtu. Końcówki podcinam do 2 miesięcy, bo szybko się niszczą. Macie jakieś rady, co zrobić z włosami, żeby wyglądały estetyczniej? Prosta grzywka mi nie pasuje, bo mam szeroką twarz i długi nos, poza tym włosy nie są jeszcze dość długie i mogłoby to dziwnie wyglądać. Ale ja wiem? Jakieś ombre? (jest sens niszczyć włosy? Mam teraz naturalne, ale kiedyś farbowałam szamponetkami, a potem henną). Jakieś cieniowanie tylko na czubku głowy (da się tak?). Doradźcie, bo chcę mieć ładne włosy. \ P.S Mój kolor to taki średni brąz.

Gość gość
Chodzi Ci studentko o te włosy na główce? Ja myślałem, że o te nad szparką miłości:) A te nad szparką miłości długie masz?:)

Gość gość
P*****lnięty jesteś?

Gość gość
a jaki kolor włosów masz na piczusi kotku?:)

Gość gość
Odpisze ktoś normalny?

Gość gość
Też tak myślę, fajna figura :)

Gość gość
jup

Gość gość
Też mam ten problem.. Ja je zapuszczam na razie i jak zapuszcze tak za zapięcie od stanika to mam zamiar pomyśleć, może zacząć podkreślać fale, skręt.. na razie zapuszczam, zagęszczam i zobacze potem.. A Ty nie myślałaś o jakimś fajnym cieniowaniu? Może pazurkach przy twarzy? Albo cieniowaniu samych konców?

Gość gość
Noe, cieniowanie samych końców mi się nie podoba. Koło twarzu miałam i było średnio. Pisałam, że chcę cieniowanie koło czubka glowy, może by to dodało objętości.. ale nie wiem