Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety oczekuja

Polecane posty

Gość gość

tak duzego zainteresowania? wlasnie przeszukuje internet bo meczy mnie jedna rzecz i trafilem na zdanie "Każda z nas chce, by jej facet się interesował, jak jej minął dzień, co robiła, żeby sam opowiedział jak upłynął mu dzień" - tak to dziala? mam dziewczyne od roku i m.in. o to ma do mnie pretensje, ale ja taki nie jestem. nie lubie robic z nia "wywiadu" i nei chce, zeby spowiadala mi sie z kazdego kroku

Gość gość
Musisz to wyczuć, wypada się czasem zapytać no nie? Zaptyc,grzecznie bez tego natretnego tonu.

Gość gość
owszem, czasem zapytac mozna, ale "moja" strzela fochy jak sie nie zapytam albo nie wyraze zainteresowania i wtedy zaczynaja sie gadki, ze mi nie zalezy i pewnie jej nie kocham

Gość gość
Srobuj czesciej. Sam wypracujesz odpowiedni poziom uwagi, doświadczalnie. Rob to na tyle często żeby się usmiechala. Jak się nie uśmiecha to znaczy ze jest zla

Gość gość
bo to zaciesnia wiezy , czujemy wtedy że interesuje się facet nami i naszym życiem

Gość gość
Ale ty nie chodzi o wywiad.... wystarczy, że powiesz co słychać? Czy jak ci minął dzień.? Bo mnie np do doopy lub extra co wolisz... czy to dużo?

Gość gość
dla mnie to takie p********ie o szopenie