Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LittleBadGirl

Randka z anglikiem

Polecane posty

Gość LittleBadGirl

Co myślicie o randkach z anglikami? Jacy oni sa według was, czego unikac i jakim być żeby zwrócić jego uwage ? :)

Gość gość
wyjdz po angielsku, doceni :classic_cool:

Gość LittleBadGirl
Pytam te dziewczyny, które takich chłopaków posiadają, Jak nie masz doświadczenia z Brytyjczykami to sie nie produkuj :)

Gość gość
Nie wiem czemu, ale Anglicy źle mi się kojarzą. Obyś poznała prawdziwego faceta a nie jakiegoś laczka ;)

Gość LittleBadGirl
Wydaje mi się w porządku, dobrze wychowany, podczas spotkania stara się mnie zrozumieć i zabawia mnie na okrągło, żebym nie poczuła się źle. Tylko każdy mi mówi, że Anglicy są fałszywi no i ciagle myślą tylko o jednym a ja nie jestem takim typem dziewczyny. Zastanawiam się jak wygląda zwiazek pomiędzy Polka i Anglikiem. Jakaś dziewczyna jest w takowym w związku ?

Gość agaa1991
Jeżeli poszukujesz drugiej połówki ja polecam Ci portal randkowy www.dyskoteka.co Co najważniejsze jest bezpłatny!

Gość gość
Byłam i odradzam. Milosc wyznawał codziennie później wyzywal od dziwek oczywiście twierdząc przy tym, ze mnie kocha a na końcu kiedy zerwałam oświadczył ze nigdy mi nie ufam i nie szanowal więc jak mogę mówić o miłości. Tak są fałszywi!