Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kierunek studiow wybrac?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w klasie maturalnej i zastanawiam się nad kierunkiem studiów. Głownie myslalam o zarzadzaniu i inzynierii produkcji, ale slyszalam, ze to najgorszy kierunek inzynierski i kazdy sie z niego "podsmiewa". Czy ktos skonczyl ten kierunek i moze mi powiedziec czy jest ciezko? Czy sa dobre perspektywy pracy?

Gość gość
informatyka, inżynieria lądowa, AGH.... budownictwo-kombinujesz bo pewnie te najlepsze gwarantujące dobrą pracę zbyt trudne a ty wolisz zarządzanie czyli siedzenie na d***e i udawanie , że się na czymś znasz... na szczęście takie fuchy to po znajomości tylko

Gość gość
grzeczniej prosze :)

Gość gość
wypowie sie ktos jeszcze? bardzo mi na tym zalezy, poniewaz interesuje mnie ten kierunek , ale z drugiej strony nie chce isc na cos malo przyszlosciowego

Gość kicia kamila
roznice miedzy talmudyzmem a koranem otwarli nowy na UJ

Gość gość
Dziękuje za pomocne odpowiedzi, naprawde

Gość gość
Informatyka. Automatyka. Na budownictwo sie nie pchaj bo nie warto( sama studiuje) strasznie ciezko( o ile dobra uczelnia a nie jakies prz) a gowno po tym bedzie. Bede pewnie zmieniac po inzynierce.

Gość gość
wlasnie myslalam o prz.. serio to takie g****o?

Gość gość
Takze chyba jedyny pewny zawod to informatyk. Ale tak na serio to idz na cos co cie kreci. Nie pchaj sie na inf jak nie pociaga cie siedzenie przed kompem non stop. Znam ludzi ktorzy sa po pedagogice i im sie dobrze wiedzie bo to lubia i maja pomysl na siebie. I jeszcze jedno co do inz produkcji to nie najgorzej. Wazne zebys nie wybrala gospodarki przestrzennej bo to taka politologia politechnik :p

Gość gość
O wiele lzej niz na warszawskiej i wroclawskiej. Na pk tez jest ciezko. Powiem tak jezeli zalezy ci na tym zeby sie nie nameczyc na studiah to idz na prz :p

Gość gość
a co sądzisz o Politechnice Rzeszowskiej? Naprawde takie dno? Bo własnie o niej myslalam...

Gość gość
Rozmawiałam ze znajomymi i mówili, że wcale nie jest tak łatwo.. Oj sama juz nie wiem

Gość gość
Jezeli na prz to najlepsze lotnictwo. Mega kierunek jakbym miala perfekt angielski to sama bym sie skusila

Gość gość
Taa po tym kierunku zostaje garstka ;p

Gość luckyluciano
Pomyśl o wolnym zawodzie koniecznie ! Zepnij pośladki męcz się przez najbliższe klika lat, ale potem tylko...lepiej. Pomyśl chcesz skończyć studia i pracować za 80-120 zł dniówkę, czy lepiej być na przykład dentystką i za głupią plombę brać ok 150 zł za pół godzinki, kilkanaście razy dziennie... " w laczuszkach, ciepełku i sexi fartuszku". POMYŚL...!

Gość gość
Jak to na polibudzie. Nigdy latwo nie bedzie (np matmy albo wytrzymki w jedwn wieczor nie ogarniesz tak jak powiedzmy typowy przediot z humana) ale nie ma co porownywac prz do pw.

Gość gość
Ale grzebac ludziom w zebach fuu :p

Gość gość
chciałam na astrofizykę się dostać , tylko ta mnie naprawdę kreci ale na wstępnym egzaminie na pytanie o Mars odpowiedziałam , że to batonik

Gość gość
Tak w skrocie: jak prz to lotnictwo, pk budo, agh informatyka, gornictwo , naftownictwo. Pw architektura, nanotechnologia pwr automatyka(podobnie jak pw)

Gość gość
Jak to nie bylo provo to na astro najlepiej isc na uj :p albo na pw

Gość gość
ale mozecie mi odpowiedziec dlaczego prz zbiera takie negatywne opinie? sama studiuje na tej uczelni i powiem, ze nie jest latwo. Denerwuje mnie to, ze ludzie oceniaja pw i prz a tak naprawde nie maja pojecia jak jest na jednej i drugiej jednoczesnie. Po prostu kazdy mysli ze jak juz Rzeszów, małe miasto, to uczelnia c*****a.

Gość gość
Wiem jak jest na pw i pk. Na prz mam mnostwo znajomych i to dobrych i wiem jaki jest tam poziom :/ a do rzeszowa nic nie mam,jedno z lepszych miast w polsce, bardzo szybko sie rozwija.

Gość gość
Ponadto moj byly chlopak tam studiowal i jak przeniosl sie ze mna do krk to mowil ze poziom nie do porownania i ze w rze jest o niebo latwiej

Gość MagdaM87
Wszystko zależy gdzie będziesz pracować. Mój narzeczony ukończył właśnie Zarządzanie i inżynierię produkcji: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/zarzadzanie-i-inzynieria-produkcji-i-stopnia,2,2,255,54,255 studiował zaocznie, pracując przy produkcji w dużym zakładzie. Jakby nie było zapotrzebowanie rynku wymusiło kształcenie fachowców – inżynierów znających dobrze zagadnienia techniczne, posiadających podstawową wiedzę z zakresu zarządzania, gospodarki finansowej i prawa.

Gość Camilla Joan
Zapraszam wszystkich zainteresowanych jezykiem angielskim oraz kultura brytyjska do odwiedzenia mojego nowego bloga po angielsku http://mylittleworldinuk.blogspot.co.uk Polub mojego fanpage'a na facebooku i badz zawsze na biezaco :)

Gość gość
Moze psychologia? Słyszałam ostatnio, ze warto isc w takim kierunku i nie brakuje pozniej pracy, ale z wlasnego doświadczenia na twoim miejscu wybrałabym jakies studium, cos takiego jak www.psychologia.org