Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla wszystkich zadłużonych

Polecane posty

Gość gość
a wtedy już do końca życia w długach pozostanie :d.

Gość gość
lepiej mieć długi niż krótki

Gość gość
czasami trzeba pożyczyć bo nie ma wyjścia jak by nie pożyczka z szybkigrosz dziś nie mialabym już mojego sklepu

Gość gość
won z reklamami

Gość gość
tez brałam u nich pożyczkę i też mogę polecić w kilku bankach mi odmówili dobrze ze można pożyczyć od osoby prywatnej

Gość gość
umarl muj ojciec, a przed smiercia narobil dlugow, czy musze splacac? stopka: prawa do spadku

Gość gość
ja wyszłam z długów dzięki prywatnej pożyczce a dostałam ją na szybkigrosz.pl polecam

Gość gość
a sprawdzają bik na szybkigrosz?

my z żoną nie posiadamy długów ja pracuję dużo zarabiam i wystarcza na wszystko najgorzej dopuścić do długów w tedy leżysz

Gość gość
na szybkigrosz.pl nie sprawdzają bik o pożyczkę mogą się tam starać nawet osoby z zadłużeniem

Gość gość
lepiej nie mieć długów ale jak się już w nie popadnie to też się trzeba ratować mi pomogli na szybkigrosz i powoli wychodzę na prostą najgorzej jest się poddać

Widzę, że SPAMER od naciągania naiwnych znowu powrócił :(. x Przypominam więc, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
szybkigrosz.pl faktycznie nie udziela pożyczek a jedynie pośredniczy w ich udzielaniu pożyczki bowiem pochodzą od prywatnych inwestorów, którzy rejestrują się na stronie szybkigrosz zrzesza osoby udzielające i szukające pożyczkek