Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna 908

animator czasu wolnego

Polecane posty

Gość katarzyna 908

Szukam szkolenia z animator moze byc w roznej formie nauki.proszę o namiary i opinię jak ktoś jest po takim szkoleniu

Gość Sanepid z Radomia
nie stac cie dziecko

Gość gość
Poszukaj na inwestycjach w kadry w formie elearning jeśli chcesz miec pewnosc ze bedzie aktualne. Polecam szkolenia w których otrzymuje mat.edukacyjne.zawsze do tego można wrócic.ja tak robię:d

Gość gość
bardzo dobre to szkolenie bo nauczysz się praktycznych aspektów tego zawodu.robiłam to szkolenie i znam zasób ponad 150 gier i zabaw potrafię ułożyć plan tygodnia dla dzieci i wiele więcej. z 3 firm eventowym zaprosili mnie na rozmowę o prace.polecam!

Gość gość
jestem nauczycielka wych.wczesnoszkol. i wymagam dużo od firm które szkolą. z całą odpowiedzialnoscią mogę polecić ten kurs.nauczyłam się bardzo dużo.

Gość gość
Robilam ten kurs rowniez.jest bardzo praktyczny.moje kolezanki ze studiow tez go robiły i chwalą.jak mam polecac to tylkona www.julamedia.pl

Gość gość
Nie wiem skąd jesteś, ale taki kurs jest na pwsz w Legnicy kosztuje około 300 zł.

Gość gość
forma online jest bardzo popularna.myślę że skorzystam z tego kursu tylko zobaczę kogo szkolili.jak zrobie kurs to się tu podzielę opinią

Gość gość
Jak patrzyłam na ceny kursów w biurze http://ctravel.pl to są bardzo rozsądne, a certyfikat na animatora przed sezonem zdecydowanie się przyda!