Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie spławiła.

Polecane posty

Gość gość

Jest to strasznie śmieszne :D Kilka dni temu poznałem dziewczynę, nie brzydką, nie miss. Napisałem do niej, chwilę popisaliśmy, było jako tako, nie fajnie, nie najgorzej. Jednak dziś tak mnie spławiła, że myślałem, że wybuchnę :D Napisała, że musi uciekać bo jest chora. Tylko, że kilka godzin temu widziałem ją zdrową w parku :D Czy po takim numerze mam do niej kiedyś napisać ? :D

Gość gość
Ona ma cię w d,upie. Daj sobie spokój..

głupie d**y... jasne napisz pochwal sie forsa albo planami typu ze masz cos zwiedzic zagranica i szukasz towarzyszki... po tym ja olej haha wtedy to dopiero bedzie chora :D

Gość gość
Taa. Nie ma to jak udawać kogoś kim się nie jest i nie będzie... Zaje,biste podejście. Jak tak robisz to na pewno nie możesz się opedzić od kobiet.

Gość gość
Sosss taki ładny chłopak z Ciebie a taki cham :]

Gość gość
Może wracała od lekarza, albo ma migrenowy ból głowy? Może ją ząb bolał i chciała odpocząć? Dlaczego od razu oceniasz kogoś tak surowo?

jak sie nie ma troche z chama to jest sie pomiatanym po wszyskich katach : )

Gość gość
Albo po prostu jesteś brzydki (naukowo udowodnione, że faceci oceniają swój wygląd na wyrost i to bardzo) i chciała cię spławić, a nie chciała ci robić przykrości :)

Gość gość
No właśnie to,że ktoś jest chory nie oznacza,że go karetka wiezie na sygnale na ostry dyżur. A może brzuch ją bolał (kobiece sprawy) albo coś tam innego,ale przecież nie będzie Ci mówiła ze szczegółami, łatwiej powiedzieć ,że jest chora.

Gość gość
A może po prostu cię olała...

Gość gość
Mi się wydaje, że autorem jest sosssssss, taki sam styl pisania :D Nie odzywaj się, jak cię sama zaczepi, to znaczy, że rzeczywiście była chora, a jak się nie odezwie, to znaczy, że cię chciała zbyć i po prostu olała :)

Gość gość
A może miała "gorszy dzień"?? Jak się sytuacja powtórzy to wtedy ja olej a póki co głowa do góry. Jako kobieta powiem Ci, że czasem potrafimy zbyć nawet najcudowniejszego faceta jak akurat trafi na zły moment...

spok to nie ja jestem autorem bo i mam inny styl pisania i nie mialbym takiego problemu :D