Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZEF MNIE NIE LUBI

Polecane posty

Gość gość

Źle mi z tym. A pewnie dlatego iż domyśla się że jestem w nim zakochana; (

Gość gość
Tylko nie rób jak moja jedna pracownica :D. Żeby zrobić na mnie wrażenie przylazła do roboty w 14cm szpilach :D, wywaliła się, skręciła nogę i żądała ode mnie odszkodowania za wypadek przy pracy .

Gość gość
Szpilki u mnie tylko okazjonalnie za prostą chyba jestem :p bądź wolę unikać wypadków w postaci złamane nogi i niemożności pracy:p Z resztą co za facet kiedy bierze się za sztuczne lalunie w szpileczkach. ..chociaż teraz to wszyscy faceci tacy; ( A kochała się w tobie kiedyś taka twoja pracownica?

Gość gość
Teraz mnie będzie unikał bo pewnie zaczaił,;/

Gość gość
Nie jedna :). Niestety, niektóre obrażały się na brak wzajemności i rzucały pracę w najmniej spodziewanym momencie :(. Jedna nawet zaproponowała, że nie musi być ze mną, ale bardzo chce urodzić moje dziecko :) (ps. była wtedy mężatką).

Gość gość
Czy samotni szefowie to zawsze są geje? ; (

Gość gość
A wy głupie baby nigdy nie potraficie oddzielić pracy i obowiązków od swedzacej c**y? Ładnie to się tak pchać do wyra?

Gość gość
A ładnie to tak mieć serce z kamienia nie czuć, myśleć, kochać! Mogę kochać kogo chce oddać się komu chce nic mnie nie swędzi ciut! Jakbym się chciała pchać gdyby mnie siedziała to pod lampę bym poszła jeszcze zysk by był haha

Gość gość
To jeszcze zależy w jaki sposób "pchają się". Bywają takie, które potrafią zrazić dobrą klientkę lub kooperantkę, bo ta za bardzo podoba się szefowi. Dlatego: "gdzie się mieszka i pracuje, tam się dziewcząt nie całuje" :D, inaczej zawsze wyjdą z tego tylko kłopoty :(.

Gość gość
Można spotykać się poza pracą ;) w pracy nie dawać innym niepotrzebnych sensacji i tematów do plotek. ..

Gość gość
Jeśli ktoś jest na tyle dorosły i inteligentny by zachować dyskrecję nawet w razie niepowodzenia gdyby nie wyszło to DLACZEGO NIE!

Gość gość
Już ja uwierzę w dorosłość i dyskrecję JAKIEJKOLWIEK odrzuconej kobiety :D :D :D. 7 lat temu zakochałem się w takiej jednej. Zgrywała niedostępną. Potem musiałem wyjechać na długi czas, a ona wymyśliła sobie, że olałem ją. NIENAWIDZI mnie do dzisiaj :(.

Gość gość
Baby są głupie wiem ale znam też siebie ja bym poprostu odeszła z pracy gdyby nam się nie ułożyło

Gość gość
A gdyby się ułożyło to napewno bym dobrze grała by nie wzbudzać niczyich podejrzeń..

Gość gość
Kto się czubi ten się lubi

Gość gość
Ma ku temu powód...może

Gość gość
A może on cię za bardzo lubi a to tylko taka jego powłoka byś tak myslala

Gość gość
daj mu ,okkaż uczucie do firmy

Gość gość
mnie lubi az za bardzo

Gość gość
Jak mu to okazać? Najchętniej to bym wpadła do bura wycalowala Go i mocno przytulila mówiąc że nie mogę bez niego żyć i oddychać, duszę sie; (