Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolaxx

czy dać sobie spokuj?

Polecane posty

witam Mam problem i proszę o Wasze opinie. Być może pisze trochę chaotycznie ale to mój pierwszy taki wpis na forum. Otóż poznałam 2 tygodnie temu faceta. Poznał nas wspólny znajomy. Nawet fajnie nam się rozmawiało, on wziął ode mnie nr telefonu. Na drugi dzien zadzwonil ale porozmawialismy tylko chwile bo on akurat wracal do swojej miejscowosci. Powiedzial, ze czesciej bedzie przyjezdzal do mojego miasta i spytal czy moze do mnie czasem zadzwonic. Ja odpowiedzialam, ze chyba moze bo nie bylam zdecydowana w sumie czy chce z nim dalej utrzymywac znajomosc. Pozniej przez okolo tydzien sie nie odezwal. Ja napisalam do niego smsa ale on nie odpisal a oddzownil ale dopiero po dwoch dniach i znowu porozmawialismy tak z pol godziny. Wg mnie dobrze nam sie gadalo.Pytal tez co skłonilo mnie do napisania smsa do niego a ja odpowiedziałam, ze nudziło mi sie, chyba to byla zla odpowiedz, nie wiem juz. Rozmawialismy o takiej jednej rzeczy i on powiedzial, ze prze telefon mi o tym mowic nie bedzie tylko musi mi pokazac jak nastepnym razem bedzie u mnie w miescie. Takze zrozumialam, ze chyba jednka chce sie spotkac. No w koncu jednak przerwal nam dzwonek do drzwi i skonczylismy rozmawiac a on powiedzial, ze zadzwoni jeszcze. I od tej pory minal tydzien a on nie daje znaku zycia. I tak sie zastanawiam czy dac sobie z nim spokuj, czy moze napisac do niego smsa jakiegos. Nie chciałabym wyjśc na jakąs desperatke, ktora pisze jak on sie tydzien nie odzywa. ehhhh

Gość gość
Spokój!

Gość gość
SPOKÓJ bo SPOKOJE :P

wiem, zauważyłam to juz ale nie moge tego zmienic;)

Gość gość
Zdarza się

Gość gość
dac

Być może mam staroświeckie poglądy ale uważam że to facet powinien latać za kobietą a nie odwrotnie. Jeżeli nie lata to znaczy że to nie ten. A błąd w nerwowej atmosferze zakładania tematu może się zdarzyć. Uczymy się przecież na błędach ;) l l