Gość zalamana8989 Napisano Luty 10, 2015 Serial który "leci" teraz na comedy central family o tytule niania ( wersja polska) jest żalosny. Dzisiaj akurat mam wolne od pracy i postanowilam poleniuchowac. Serial byl emitowany rano, potem dwie godziny inny serial i na nowo ten sam chłam, Potem znowu troche przerwy i na nowo. Ktoś na to patrzy??? Wersja oryginalna nie jest taka irytująca. Ale w wersji polskiej główną bohaterke ma się ochote udusić. Jej głupie wypowiedzi, styl jaki to robi jest beznadziejny. W wersji oryginalnej jest to zabawne jak niania ugania sie za swoim pracodawcą, Jakie robi podchody. W naszej wersji wygląda to desperacko. A jak wypowiada słowa Panie skalski...wwwrrrr można puścić pawia. Ja wiem że w naszym "pięknym" kraju nic nie wymyśla się oryginalnego tylko wszystko się ściaga za granicy. Jak taniec z gwiazdami , czy mam talent. Ale ludzie skasujcie ten serial z anteny. Człowiek chce się odpręzyć jak ma jeden dzien wolny a nie irytować. Ofrazu jak widze ten serial to wyłanczam telewizor bo nie daje rady tego oglądać. Puście jakies normalne seriale, które długo na antenie nie było. A cały czas wałkujecie nianie i rodzine zastepczą za która przez te głupie dzieciaki też nie przepadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach