Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zalamana8989

niania podrobka

Polecane posty

Gość zalamana8989

Serial który "leci" teraz na comedy central family o tytule niania ( wersja polska) jest żalosny. Dzisiaj akurat mam wolne od pracy i postanowilam poleniuchowac. Serial byl emitowany rano, potem dwie godziny inny serial i na nowo ten sam chłam, Potem znowu troche przerwy i na nowo. Ktoś na to patrzy??? Wersja oryginalna nie jest taka irytująca. Ale w wersji polskiej główną bohaterke ma się ochote udusić. Jej głupie wypowiedzi, styl jaki to robi jest beznadziejny. W wersji oryginalnej jest to zabawne jak niania ugania sie za swoim pracodawcą, Jakie robi podchody. W naszej wersji wygląda to desperacko. A jak wypowiada słowa Panie skalski...wwwrrrr można puścić pawia. Ja wiem że w naszym "pięknym" kraju nic nie wymyśla się oryginalnego tylko wszystko się ściaga za granicy. Jak taniec z gwiazdami , czy mam talent. Ale ludzie skasujcie ten serial z anteny. Człowiek chce się odpręzyć jak ma jeden dzien wolny a nie irytować. Ofrazu jak widze ten serial to wyłanczam telewizor bo nie daje rady tego oglądać. Puście jakies normalne seriale, które długo na antenie nie było. A cały czas wałkujecie nianie i rodzine zastepczą za która przez te głupie dzieciaki też nie przepadam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować