Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszego mezczyzne tez tak ciekawi okres?

Polecane posty

Gość gość

moj zawsze sie pyta jak sie czuje, ktory to dzien, jak jest z obfitością :/ jakich uzywam i czego, jak to wyglada, czy pachnie , jak sie czuje do czego to porownac itp waszego tez tak ciekawi, czy moj facet jest troche dziwny ze pyta sie o takie rzeczy ? :/

Gość gość
Moze ma jakis taki fetysz na ciote? Jak dla mnie to nienormalne. Moj facet owszem pyta jak sie czuje, masuje mi brzuch jak mnie boli ale nie dopytuje jak to wyglada, itp.

Gość gość
Hahaha powiedz że to prowo. :D proszę

Gość gość
Moj sie pyta jak sie czuje miniej -wiecej orietuje sie kiedy sie skonczy bo juz nie moze doczekac sie na zblizenie

Gość gość
haha, gdyby moj facet zapytal mnie sie jak z obfitoscia okresu, to chyba bym padla ze smiechu, powaznie?:D:D

Gość gość
a mojemu okres nie przeszkadza i plywa po morzu czerwonym az milo:D

Gość gość
tak dziewczyny, serioo sie o to wszystko pyta, m.in. ile juz podpasek zuzyłam, czy jest fajnie jak wchodzi tampon i czy czuje podniecenie, kiedy go nalezy zmienić, jaki kolor ma wydzielina po okresie i przed. jak to jest jak krew laczy sie z podnieceniem chodzi tu o ten śluz. czy to przyjemne , pytał zacytuję "ile ci takich łyzek wyleci?" mowie wam jak powiem ze nie chce sie kochac to od razu bambardowanie- czemu jak po co dlaczego, ktory dzien, jak z obfitoscia ile zuzylam, czym sie rozni tampon i podpaska-chodzi o wygodę, pyta sie ile trwa, ile mi dni zostalo, i jak to jest z podpaska a jak z tamponem, i ile trwa cykl jak sie liczy dni plodne itp i wiele innych pytan . Więc pytałam czy to normalne i cz wy tez tak macie ;) to nie jest prowo, pytam powaznie ;)

Gość gość
Wygląda na to ze ten Twój facet to jakiś zboczony jest... Daj mu tej krwi okresowej , niech sobie popije to będzie wiedział jaki to smak... że też takich durnych ludzi można spotkać.... to chyba jednak żart jakiś...

Gość gość
ale serio taki jest ;) ale kocham go

Gość gość
Chyba za tę jego głupotę...

Gość gość
Mój kiedyś chciał zobaczyć jak wygląda zakrwawiona podpaska :D Miałam opory, acz mu pokazałam. Ciekawość to naturalna sprawa ;)

Gość gość
moj tez ;p

Gość gość
a potem ją wąchał i sie masturbował :o jak wyszłam do pracy to wyjął ją ze śmietnika, wróciłam się bo zapomniałam kluczy a on już przyssany do niej :(

Gość gość
hahahaha obfitość haha

Gość gość
haha dobre.. ja kiedys spotykalam sie z gosciem co byl wielce zdziwiony ze mam okres w innym dniu miesiaca niz jego byla dziewczyna... bo myslal chyba ze wszystkie kobiety na swiecie maja go w tym samych dniach... hehe ale mu wytłumaczylam co i jak :P a koles mial juz 23lata ..ten Twój to ma juz chyba maly fetysz ale w sumie ja nie widze nic zlego gdy facet o to dopytuje..bo robi to pewnie z ciekawosci ;)