Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala9393

Czy to normalne ze facet trzyma zdjecia i filmiki

Polecane posty

Gość gość
bardzo dobrze!

Gość gość
tylko naprawdę niech siedzi! Przeszlosc w pewnym etapie zwiazku, o ile jest powazny trzeba odsunąc na bok, moze nie zapomniec, ale odsunac a on ewidentnie do czegos powraca, myslami, duchem... A moze są jeszcze jakies inne filmiki, foto o ktorych istnieniu nawet nie masz pojecia ...? przykre

Gość gość
Bedzie siedzial. Bo ja sie umowilam juz z przyjaciolka na winko. I nie mam zamiaru jej wystawiac. Ja takich zdjec nie mam a wiecie czemu? Bo pomyslalam ze jakby sie na nie natknal to poczulby sie nieswojo, po drugie jestem zdania ze mozna jedno dwa zdjecia na pamiatke pozostawic i ale nia caly zbior, i oprocz tego jakichs lozkowych ekscesow. A jesli juz partner to odkryje to nie powinno sie miec problemow z usunieciem tych fotek. Problem ma tylko osoba ktora z ta przeszloscia sie nie rozliczyla.

Gość gość
Eh ja bym goscia olała.. Ja kiedys napisalam mojemu jeszcze wtedy chlopakowi list miłosny... na swieta i do tego dostal prezent. powiedzial wtedy ze fajny prezent ale list to najlepszy prezent jaki w zyciu dostal (ale serio sama płakałam jak czytalam o co napisalam...) Chłopak ten sam tez mial dziwne pamiątki.. wlosy dziewczynny w której byl zakochany jak chodzil to technikum. ale z która nigdy nie był... jakies rysunki jego byłej ze wspólnym domem...Masakra... jak to prze zprzypadek zobaczylam bo pokazywal mi zdjecia z wojska i iinne papmiatki z dziecinstwa to sie tak wkurzylam że masakra... powiedzialam że albo to wyrzuci... albo z nami koniec...POwiedzial ze tego nie wyrzuci, bo to jego przeszlosc... na tekst ze w takim razie niech zyje sobie dalej w przeszlosci zrobił dziwną mine...A jak sie zapytalam czy w ogole pamieta moj list t sie zapytal JAKI?! (kur.a jeden w zyciu dostal ode mnie... recznei napisany i nie pamieta...). potem juz sie tak wkurzylam ze powiedziaam ze ma spadac jak woli wlosy jakiejs d**y, rysunki bylej.. i ze o tym pamieta a o moim liscie NIE!!!) Wyrzucilam mu rzeczy z szafy i poweiedzialam zeby sobei poszedl spac i mieszkac do tej jego bylej.. zostal... wyrzucil rysunki i wlosy...bylismy ze soba 8 lat... 2 lata po slubie i do tej pory razem

Gość gość
No wlasnie, najlepsze jest to ze kupilam mu album na prezent pod choinkew 2013 zeby wywolal i wsadzil nasze wspolne zdjecia. Album lezy nieodpakowany do dzis. To samo z antyramkami gdzie mialy byc nasze zdjecia. Leza juz oz 8 miesiecy. Jakies pokretne tlumaczenia ze on w wynajmowanym nie bedzie sie bawil w ustawianie zdjec, tylko dopiero jak kupi wlasne ( jak bedzie mial 40 lat?) za to byla ma osobny folder na kompie. Moich zdjec na kompie to on nawet nie ma ( nie wiem czemu) a najlepsze jaka afera wybuchla o podpis w telefonie ( ma mnie podpisana z imienia jak kolezanke) na mohe haslo ze moglby chociaz postawic buziaczek oburzyl sie ze on ma tak podpisane jak chce zeby mu bylo latwo znalezc ( ma tylko jedna mnie o takim imieniu w telefonie, pozatym nie sadze zeby buziaczek na koncu sprawil iz nie moglby mnie odnalezc w kontaktach.

Gość gość
powiem ci tak.. (to ja od wyrzucenia rzeczy z szafy i wlosow kolezanki i rysunków bylej9.. zostaw go kobieto, jestes zapchaj dziurą.. jest z toba bo była go nie chce. Jak była w dupę kopinie obecny to bedzie chciała wrócic do byłego.. twojego obecnego...i twoj obecny ją bedzie chcial i ją przyjmnie i ciebie kopnie w dupę...Scenariusz kilkunastu związków znajmoych i rodziny ( a nie mam 18 lat tylko 30 ponad).