Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierszyki na walentynki Niezobowuazujace

Polecane posty

Gość gość

Chce napisać do kolegi ale cos niezobowiązującego,krótko sie znamy.Nie chce żeby sie domyślił,ze cos czuje.Nie chce tez żeby to była jakaś dziecinada.Mamy po 31lat .

Gość gość
jak to już mamy w zwyczaju w całym naszym pięknym kraju walentynki wysyłamy i serduszka w dłoniach mamy dużo szczęścia i słodyczy XYZ Tobie życzy!!!!

Gość gość
O piękna dziewczyno na przepustce poznana; Jesteś tak piękna jak ma koszula dwa lata nie prana; O dziewczyno kochana, kocham Cię szalenie; Jak wartę i służbę w Boże Narodzenie; Twarz Twoja blada i stalowa; Jak moja maska przeciwgazowa; Usta Twe piękne i pachnące; Jak moje onuce brudne i cuchnące; Szyja Twa wysmukła jak z portretu; Przypomina mi lufę od pistoletu; Piersi Twe zgrabne, że brak mi porównania; Jak zagłówki wypełnione do spania; Nóżki Twe zgrabne i śliczne; Wyglądają jak dwa słupy graniczne; Gdy na Ciebie patrzę i całuję; To mi się wydaje, że kibel szoruję; Będę Cię strzegł i bronił od przemocy; Jak śpiący wartownik po przepustce w nocy.

Gość gość
czy to chłopcy czy dziewczynki - cieszą się na walentynki ja się cieszę dzisiaj tez, nie wiem czy ty o tym wiesz, że ja jestem blisko ciebie gdy cię widzę jestem w niebie zgadnij kto to, zgadnij gdzie- jestem obok - czy już wiesz? x :D