Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że stare prawiczki i inni kawalerzy powinni płacić bykowe

Polecane posty

Gość gość

Kiedy widzę ich tematy, zakładane tutaj, dochodzę do jednego wniosku - odwala im z nadmiaru kasy i wolnego czasu. Bo co można mówić o kimś, kto spędza kilka godzin dziennie na forum...? A tak uczyliby się empatii i odpowiedzialności, a środki byłyby spożytkowane na właściwy cel (fundusz alimentacyjny)

Gość gość
i stare panny i dziewice

Gość gość
Stare panny i dziewice nie, bo to nie ich wina, że są same, tylko właśnie często tych wybrednych olewaczy egoistów, którzy nie chcą kobiety z własnej pułki. Poza tym facet ma z reguły mniejsze wydatki

Gość gość
a stare panny i dziewice tez bo to przez ich wysokie wymagania oni sa sami

Gość gość
Samotny Romantyk II - tak tak prawiku. tu między innymi o tobie mowa. jeszcze nadejdzie czas że będziesz płacił, a jak będziesz się migał, policja wyciągnie cię z chaty. a w pudle będziesz uprawiał oral z połykiem:D

Gość Taki_jeden_964
Stare panny i dziewice nie xxx aha... wy nie, a my tak, ooo równouprawnienie mamy. :)

Gość gość
A ja uważam że powinnaś wyłączyć komputer i wyskoczyć z okna tempa strzało

Gość gość
Ja mam na bykowe wyj****e i nie zapłacę ani grosza :D Z resztą to i tak by nie przeszło więc sobie możesz tylko pomarzyć lachonie że ktoś będzie wam płacił za dawanie d**y pod biedronką za 5 zł :D

Gość yarbert
a ja nie olewałem żadnej, to kobiety mnie olewały. i jeszcze mam za to bulić?

Gość gość
kobiety nie, bo naprawdę brzydkiej kobiecie nic nie pomoże. a brzydki, albo biedny facet może sobie znaleźć - brzydką kobietę. więc i tak mamy równouprawnienie, ale na zasadzie coś za coś. tak sobie myślę, że gdyby tracili od 30-40% pensji byłoby im łatwiej zwrócić uwagę na mniej atrakcyjne kobiety. Tak od 24 roku życia mogliby płacić...

Gość Darox
a ja jestem bezpłodny i aseksualny do tego.

Gość gość
s********j ja jestem bezrobotny i nie pójdę do pracy :D

Gość Darox
"Kiedy widzę ich tematy, zakładane tutaj, dochodzę do jednego wniosku - odwala im z nadmiaru kasy i wolnego czasu. Bo co można mówić o kimś, kto spędza kilka godzin dziennie na forum...?" x Jestem wolnym człowiekiem, mam elastyczną pracę więc mogę sobie siedzieć. Prawda jest taka, że wy zazdrościcie nam tej wolności. x "A tak uczyliby się empatii i odpowiedzialności, a środki byłyby spożytkowane na właściwy cel (fundusz alimentacyjny)" x Gdyby nie było alimentów, kobiety rozważniej by wybierały sobie partnerów. Dlatego ja jestem za ich likwidacją.

Gość Darox
Wcześniej kobiety musiały bardzo uważać, przez kogo są zapładniane, ponieważ, jeśli mężczyzna wykrył niewierność kobiety, zwyczajnie ją porzucał bez żadnych konsekwencji. Dziś niestety jakiś tuman wymyślił alimenty i różne zobowiązania rodzicielskie, które co prawda na papierze wyglądają rozsądnie, ponieważ w teorii miały chyba służyć zapewnieniu przetrwania kobiet oraz ich potomstwa, ale niestety w rzeczywistości okazały się zmorą wielu mężczyzn. W związku z tym współczesny facet nie bardzo może sobie pozwolić na seks z byle którą kobietą, chyba że ma na tyle oleju we łbie, aby odpowiednio się zabezpieczać. Dla kobiet jest to natomiast czynnik, który zupełnie zmienia sytuację, bo daje wybór w zakresie doboru partnera płciowego, ponieważ na dobrą sprawę kobiety mogą dzisiaj zaciążyć i pociągnąć o alimenty byle jakiego faceta, pomijając oczywiście wyjątki takie jak mężczyźni bezpłodni lub homoseksualni. Rezultat jest taki, że facet jak zdradza, naraża się na dodatkowe koszta, bo dziecko to przecież inwestycja niemała, natomiast kobieta może zdradzać z kim chce, a nawet jak kochanek ucieknie np. za granicę to zawsze może wmówić obecnemu mężowi, że przecież to jego dziecko. Wynikiem takiego stanu rzeczy jest to, że nieświadomy niczego facet robi na dziecko, które na dobrą sprawę nie jest nawet jego. Często sytuacja ta pozostaje tajemnicą do końca życia, w szczególności, gdy facet jest naiwnym frajerem i ślepo wierzy swojej kobiecie, choć zdarza się też, że mężczyzna odkrywa prawdę. Szydło wychodzi z worka, jak np. dziecku trzeba oddać krew i pojawia się konflikt serologiczny http://calaprawdaokobietach.blog.pl/2014/07/14/jak-kobieta-moze-zniszczyc-faceta/

Gość Taki_jeden_964
brzydki, albo biedny facet może sobie znaleźć - brzydką kobietę xxxx biedny facet znajdzie kobietę ? :)

Gość gość
TAK; jesli ejst dobry w lozku i kuchni :D

Gość gość
znajdzie. znam paru gołodupców, którzy jednak znaleźli partnerki. byle jakie, jak byle jakie, ale zawsze. chyba, że ktoś jest i brzydki i biedny. to trochę zmienia postać rzeczy. wtedy musiałby baaardzo obniżyć standard, co do wyglądu partnerki. chodzi tylko o to, żeby pomóc kobietom i żeby słabsze samce wsparły swą pracą geny silnych samców. czyli chodzi nam o zdrowie dzieci poniekąd

Gość Darox
a jak nie jest? to nie znajdzie. x To jest karanie za to że nie ma się powodzenia u płci przeciwnej.

Gość Darox
a ja już pisałem że jestem bezpłodny i aseksualny ha ha

Gość Taki_jeden_964
Na szczęście nie ma bykowego. :)

Gość dsfghs
"chodzi tylko o to, żeby pomóc kobietom i żeby słabsze samce wsparły swą pracą geny silnych samców. czyli chodzi nam o zdrowie dzieci poniekąd" x czyli chcesz ażeby gatunek ludzki był coraz gorszy. ja jednak wolę selekcję naturalną.

Gość kronbergis
"brzydki i biedny. to trochę zmienia postać rzeczy. wtedy musiałby baaardzo obniżyć standard, co do wyglądu partnerki." x nudna wydająca pieniądze tylko na swoje potrzeby grająca w gry komputerowe introwertyczka niezainteresowana innymi ludźmi x to ja w realu. czy jest taka kobieta? a nawet jeśli to i tak nie chciałaby być z kimś takim jak ja. mnie nawet menelówy z dworca na wino nie nagabują. i co ty na to?

Gość Taki_jeden_964
Równie dobrze można powiedzieć że jeden nie musi płacić bo brzydszy i trudniej mu znaleźć laskę, a drugi tak bo przystojny. Jak wszyscy to wszyscy, laski też. Wszyscy pracujemy na dobrobyt kraju. :)

Gość dsfghs
ale po cholerę nam kolejny podatek?

Gość gość
i bum cyc cycek

Gość gość84
leczcie się. Inaczej : każda, która popiera ten idiotyczny pomysł powinna mieć obowiązek związania się z dowolnym pravikiem z tego forum. Zobaczymy, czy będą takie chętne.

Gość gość
Po co wiązać się? Chodzi tylko o to, aby dokonać naturalnej selekcji i żeby było łatwiej właściwym parom i samotnym matkom, a nie facetom niższego sortu... Ja widzę same pozytywy, bo zwiększyłoby to przyrost naturalny, a kobietom, które nie mają powodzenia, łatwiej byłoby znaleźć męża

Gość gość
Najpierw się czepiacie, że facet jest prawiczkiem i z tego powodu go olewacie, potem czepiacie się, że jest wolny i z tego powodu go olewacie, a teraz czepiacie się, że jest samodzielny i chcecie odebrać mu to co sam wypracował. Zabieracie chłopakom, narzeczonym, mężom a teraz chcecie zabrać tym, których olewacie nie dając nic absolutnie z siebie.