Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci po rozstaniu...

Polecane posty

Gość gość

W kłótni rozstałam się z facetem- miałam już jego dosyć, on się ze mną zgodził, stwierdził że od dawna mu nie zależało, być ze mną nie chce od dawna i żebym w końcu zrozumiała ze jestem mu obojętna i nie chce się ze mną męczyć. Niezwykle miłe słowa. Nie odzywaliśmy się do siebie tydzień, w końcu napisał bym oddala mu jego rzeczy, które u mnie zostawił. Powiedziałam że nie ma mnie w domu, ale przekażę by ktoś mu je oddal, zaczął się ze mną znowu sprzeczać, gdy wróciłam do domu napisałam ze do tej i do tej jestem w domu jak chce niech po nie przyjdzie. na co odpisał ze nie ma teraz czasu. Nie przeprosił za swoje słowa. Zablokował mnie na fb. Zaczął zapraszać swoje byłe. Jak odebrać jego reakcje?

Gość gość
alez skarbie CO CIE TO OBCHODZI? to JEGO problem nie twoj

Gość gość
ten pan ma 29lat, pytam dlatego bo jeszcze takich reakcji nie widziałam.

Gość gość
sam szukał kontaktu, a gdy odpisałam ze będę w domu rzeczy mu oddam, niech się zjawi, a ten nagle że jego nie ma. cały dzień zawracał mi tyłek.

Gość gość
nikt nie miał takiej sytuacji? z poprzednim partnerem byłam 5 lat, ale nigdy nie zachowywał się w ten sposób.

Gość gość
facet zachowal sie jak ostatni d**ek. 30stka na karku a jak glupi msciwy malolat, blokowanie na fb, zapraszanie bylych itp.... ja bym mu odpisala, ze w takim razie jego rzeczy zostana wysawione za drzwi i poczekaja az znajdzie czas. d**ek. inna sprawa jest, ze wyznanie ze ktos jest obojetny od dluzszegk czasu.... to co go trzymalo? darmowy seks? d**ek i dzieciak nic wiecej. dojrzaly facet tak sie nie zacowuje.

Gość gość
Gość 19.50 ma rację a temu swojemu byłemu to wyślij rzeczy pocztą

Gość gość
o tym że jest niedojrzały wiem od dawna, łatwo to było zauważyć, potrafił się na mnie obrazić, odwrócić na piecie i pójsć do domu, nie odzywać się kilka dni. a później zarzucać mi że go nie kocham. mieszka z równie obrażalską matką, która odradziła mu wyprowadzkę. większość jego kolegów proponowała mi związek, wybrałam jego a ten ma mnie za nic. . sama nie wiem czemu faceci w tym wieku wciąż sluchają matek, zamiast zająć się kobietą u swego boku? czy to zaborczość matki? czy ich niedojrzałość i wygodnictwo?