Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze znalezieniem laski:)

Polecane posty

Gość gość

Niestety, przyszła i na mnie pora, żeby tu napisać. Szukam sam nie wiem czego, chyba najzwyczajniej w świecie porady. Mam 23 lata, ok 4 miesiące temu rozstałem się z dziewczyną i od tamtej pory bezskutecznie poszukuje nowej. Byłem na wielu randkach ale jakoś nic z żadnej nie wyszło. Choć mam pewne kompleksy, to jednak wydaje mi się że nie jestem brzydki, może przystojniakiem też nie, ale ot taki normalny chłopak. Wielu jest takich jak ja a mają naprawdę fajne laski:) Żadnym nierobem też nie jestem, pokończyłem szkoły, pracę też mam. Powodzenie mam małe, w sumie jeszcze nigdy chyba pierwsza nie zagadała/napisała do mnie jakaś dziewczyna, która mi się podoba, sam muszę to robić (wiem że to rola faceta więc nie mam pretensji), jednak po takim długim czasie najzwyczajniej w świecie męczy mnie ciągłe proszenie się o spotkanie czy poznanie się. Nawet jeśli już się uda, to po 2-3 spotkaniach dziewczyny urywają kontakt. Żeby nie było że jestem taki biedny, sam też jestem trochę wybredny i nie każda mi sie spodoba, np. ostatnio poznałem dosyć fajną dziewczynę, miłą i w sumie niebrzydką, ale chyba jednak trochę nie w moim typie, no nic nie zaiskrzyło z mojej strony... tu mam pytanie do osób znajdujących się kiedyś w podobnej sytuacji, czy lepiej wciąż czekać na taką która mi się spodoba, czy może kontynuować znajomość z dziewczyną, która raczej średnio mi się podoba, w nadziei że się zakocham? Nie chce spotykać się z kimś tak o, bo nie ma lepszej kandydatki... ale też ile można czekać na taką, która mi się spodoba i której ja się spodobam? I jeszcze jedno pytanie do Pań, najlepiej w wieku 17-23, czy naprawdę lubicie tylko takich szalonych, imprezujących gości? Ja jestem z natury spokojny, nie jestem duszą towarzystwa i wydaje mi się że również przez to mam tak małe powodzenie;) no ale inny być nie potrafię ;p pozdrawiam;)

Gość wujek dobra rada mówi
poszukaj w spodniach, jeśli nie ma to jesteś cipą. Nie dziękuj.

Gość gość
ogarnij temat internetowy rycerzu

Gość gość
4 miesiące sam i wielce narzeka ja jestem ponad rok sam i co mam powiedzieć, a powodzenie to mam ZEROWE!

Gość gość
Cos ci powiem kolego mam 29 lat kiedys tez spotykalem sie z roznymi kobietami roznie to wychodzilo. Czasami kobieta daje ci sygnaly zainteresowania ale i tak ty musisz działać i nie ma w tym nic dziwnego taka nasza rola od pewnego czasu mam wbite i przestałem sie ludzic ze kiedys znajde kogos normalnego poniewaz mam wiele ale do kobiet. Kobiety sa dla mie zerem (poza tymi z rodziny) dlatego tak uwazam poniewaz kreca,kłamia i robia różne afery. Miałeś kiedys cos takiego ze kobieta ciagle miala wlasne problemy twoje tematy sa nie wazne liczy sie ona? napewno miałeś bo je nie interesuje to co my myslimy itd Jest tylko ona ty jestes dodatkiem. Wiele by tu pisac to temat rzeka ale powiem tak juz jest i tyle. Dlatego ja zyje sam dla siebie dla brata matki dla ludzi ktorzy sa zemna szczezy interesuja ich moje problemy i pomagaja mi kobieta wystawi cie przy pierwszej lepszej okazi bynajmniej ja jeszcze nigdy nie spotkałem takiej która warta byłaby mojej uwagi każda jest taka sama. Powodzenia

Twoim problemem jest chyba to, że jesteś skłonny być z jakąkolwiek dziewczyną mieszczącą się w "widełkach", byleby nie być sam.

Gość agaa1991
Poszukując swojej drugiej połówki warto zerknąć tutaj: dyskoteka.co Jest to bezpłatny portal randkowy- może tutaj ktoś na Ciebie czeka?

Gość gość
Laskę można kupić u górali, i to nawet tanio. :P

Gość gość
Ja mam laskę po dziadku świętej pamięci. Mogę Ci wysłać kurierem jak potrzebujesz ale przedpłata na konto musi być :P

Gość gość
Nie kręć z dziewczynami, które Ci się średnio podobają. Serio. Obojętnie czy jesteś uprzedzony do płci przeciwnej, czy nie te dziewczyny "na styk" w sumie nic złego Ci nie zrobiły. Jak będziesz z nimi kręcił to one się zaangażują i będą nieszczęśliwe bo Ty z kolei będziesz semi chłodny i obojętny. Jeżeli nie masz szajby i nie czujesz, że dałbyś w mordę najlepszemu przyjacielowi aby zdobyć daną dziewczynę to se odpuść. Ona będzie nieszczęśliwa bo będzie się z Tobą umawiać i robić sobie być może nadzieję, Ty będziesz skwaszony bo nie będzie Ci stawał na samo wspomnienie jej imienia ;) Po co macie się męczyć oboje? Poczekaj na taką, dla której obrobisz bank i spalisz szpital. Może w innych kulturach faceci umieją kochać stopniowo i na spokojnie nawet jak nie ma szału od razu ale Chłopaku, Ty jesteś Polak. Ty potrzebujesz uniesień, dramatu, epickich przygód i super d**er mega czadowej miłości, motylków... nie no co ja gadam :P Myśliwców amerykańskich w brzuchu :) Taką już mamy kulturę. Albo przegięcie w jedną stronę albo w drugą. Harmonia to największy wróg love po polsku. Poczekaj i nie peniaj :) Pozdro.