Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam znajomych na studiach

Polecane posty

Gość gość

dobija mnie to, ze jestem caly czas samotna, mam dni, ze nawet slowem sie nie odezwe, nie ma o czym, nie ma z kim. widuje sie tylko ze starymi znajomymi, ktorzy maja o wiele ciekawsze zycie, chociaz juz powoli sie od siebie odsuwamy, wstydze sie tego, ze jestem takim dziwolagiem... czuje sie taka samotna

Gość gość598
ja w ogóle nie mam znajomych :(

Gość gość
Mam tak samo autorko

Gość gość
Z jakiego miasta jesteś

Gość gośćona
ja mam meza dzieci, a czuje sie totalnie samotna, z mezem mi sie dobrze układa ale brak mi jakichś znajomych, przyjaźnie z czasów szkoły sie rozpadły i prócz męża naprawde nie mam do kogo buzi otworzyc, a jak on jest cały wekend na studiach to juz całkiem wariuje, on niby mnie rozumie le czasem jak wraca zmeczony to nie che mu sie gadac a ja sie wkurzam i kłutnia gotowa

Gość gość
to wyskocz na jakąś impreze z innymi a nie

Gość gość
ja mam, polowa powinna sie udac nazad do przedszkola, polowa nie wychodzi z biblioteki

Gość gośćona
tak bardzo chciałabym sie z kims zaprzyjaznic

Gość gość
mówisz że powinni wrócić do przedszkola bo jesteś SZTYWNIAK a oni się z byle czego śmieją i cieszą życiem bo to równiacy podchodzący luźno do życia bo to tylko Zabawa !

Gość gość
fajnie by bylo jakbym miala z kim wyskoczyc na te impreze, no ale wydaje sie sztywniara i takie tam, pewnie nikt mnie nie lubi albo juz maja swoje zycie, wlasna grupke znajomych, sa zajeci itp. albo po prostu nie chodza na imprezy, wlasciwie to wiekszosc osob z mojej grupy nie lubi imprez

Gość gość
to o sztywniaku było do osoby z 20:06, a jak się dobrze pokręcisz po korytarzu to zaraz wyrwiesz się na jakąś imprezę a poza tym, wyluzuj się i staraj się dużo śmiać ze wszystkiego

Gość gośćona
u mniebjest tak ze maz chetnie z dzieciakami zostaje ja mam mozliwosc gdzies wyjs, ale samej to mi sie nie chce, poznalam nawet na necie w koncu dziewczyne spotkalysmy sie pare razy i koniec bo nie ma z kim dzieci zostawic a z dziecmi jej sie nie chce nigdzie chodzic