Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż mnie bije

Polecane posty

Gość gość

mąż mnie uderzył i poszedł pić boję się co będzie jak wróci nie mogę zasnąć muszę czuwać

Gość gość
a dzieci tez bije? to czemu z tym nic nie zrobisz, lubisz jak cie bije?

Gość gość
Idz nampolicje i załóż niebieską karte

Gość gość
nie mamy dzieci bo się go boję tak czy owak będę obrywała bo znajdzie mnie wszędzie

Gość gość
jak sie wyprowadzisz to cie nie znajdzie

Gość gość
odejdz od niego nie rozumiem jak mozna zyc z czlowiekiem ,ktory bije !! on nie ma szacunku dla ciebie ,no i ty godzac sie na to sama sie nie szanujesz! kobieto nogi za pas i uciekaj od niego nie marnuj zycia! masz pewnie rodzicow rodzenstwo,ja jeszcze dzis na twoim miejscu bym odeszla obojetnie dokad nawet do osrodka dla bezdomnych a nie pozwolilabym sie bic zwiewaj od niego!

Gość gość
nogi za pas i wio od takiego idioty

Gość gość
Proste odchodzisz od drania bo zabije was wszystkich!!! Jako facet ci powiem ,ze jak raz uderzy to będzie zawsze bił.Nigdy nie podniosłem na swoją ukochaną żonke ręki!!Ale powiem ci jedno,czy był przy porodach dzieci,badaniach u ginekologa na fotelu? Takie przeżycia łączą zwiazek i szacunek dla Żonki!!!A jek go izolowałaś to tak jest,że brak szacunku dla żony po latach!!!Bo większosć żon jest zacofanychi wstydzi sie męża przy badaniu u ginekologa czy porodzie ciemnogród!!

Gość gość
oni nie Maja dzieci nie wiem na co ona czeka na "ryjowe"?

Gość askaadus
Gdyby mnie maz bil, nie siedzialabym sobie na kafe i nie czekała na manto.

Gość gość
Kolejna idiotka, która poleciała na gościa, który pije i jest agresywny :) Sam mam 24 lata i moje rówieśnice właśnie lecą właśnie na takich. Bo taki macho - pije i agresywny taki napakowany testosteronem. ach wy kobiety

Gość gość
"mąż: nie potrzebuje zaimka jeśli jest twój

Gość gość
odejdź od niego. zgłoś go na policję

Gość gość
Może ona jest w takiej sytuacj,że musi z nim być,bo teraz nie ma pracy.Musi,bo nie ma gdzie sie wyprowadzic?Łatwo jest powiedzieć: Odejdz,nie będąc w danej sytuacji. Współczuje.A najgorsze jest to,że to pewnie ty jesteś wszystkiemu winna.Znam to.

Gość don_juan
kobieta jak od czasu do czasu nie dostanie po ryju to się jej w głowie przewraca i zdradza, znam to z autopsji, ale nie będę pisał szczegółów na forum publicznym... powiem tylko że rozumiem tego gościa - kobietę trzeba sobie "wychować" właśnie biciem, żeby nie robiła skoków w bok - co wolno facetowi to nie kobiecie, która powstała z żebra mężczyzny (w Biblii tak jest napisane).

Gość don_juan
ja swoją obecną bije regularnie (ciężki wpi'erdol "zbiera") a i zdradzam - CO WOLNO MĘŻCZYŹNIE TO NIE KOBIECIE (podgatunkowi człowieka) i to ja decyduje kiedy mamy seks

Gość gość
don-juan szkoda ze role sie nie odwroca,bo gdybys trafil na mnie to bylby to twoj ostatni raz,cwiczylabym cie jak bura suke wtedy,wychowalabym cie jak to okresliles.Juz mi zaden nie podskoczy:-)

Gość gość
autorko kobieta zdesperowana,bita szuka pomocy a nie otwiera internet i pisze na kafe.Trzeba dzialac,bo od pisania sie nic nie rozwiaze.Zabiera sie swoje rzeczy,lub tylko podreczne i sie damskiego boksera zostawia,nie czeka na nastepna agresje.Ja tez doznalam krzywdy i przysieglam,ze cos z tym zrobie.Skonczylam kurs samoobrony,uprawiam judo i dzis taki patalach dodtalby po ryju az by mu nos 2strona wyszedl:P,dzialaj autorko.

Gość romantyk_ja
no ale czy ma za co cie bic? ja uwazam ze bicie to najczesciej najskuteczniejsza metoda wychowawcza i zapewne dlatego cie bije. No i opowiedz czy bije cie mocno, tak ze masz krwiaki / rozciecia skory, czyt tylko tak powierzchownie, otwarta reka? Może cie bije profilaktycznie, i tutaj mialby racje! Nie sluchaj tych wpisow o policji, bo jak to? na meza donosic to wstyd i grzech ciezki!

Gość gość
ty wojowniczko od siedmiu boleści z 7:22 jakbys dala komus po ryju jak ty cwiczysz judo wiec zadnego ciosu nigdy sie nie nauczylas? smiech mnie ogarnia, chcialas zablysnac a sie osmieszylas :-) tak tak teraz wygogluj co to judo i mozesz odpisac krowo :-)

Gość gość
Gdyby mnie się trafił taki don_juan przy pierwszym podniesieniu ręki chlusnęła bym kwasem w oczy. Drugi raz by już mnie nie ujrzał. Nikt nie ma prawa być ciemiężycielem wobec drugiej osoby. Sama wyznaczyła bym mu granice przestrzeni do jakiej może się zbliżyć.

Gość gość
"przy pierwszym podniesieniu ręki chlusnęła bym kwasem w oczy" i "Nikt nie ma prawa być ciemiężycielem wobec drugiej osoby" poziom zarówno intelektualny skrajnie niski, dwulicowosc skrajnie wysoka. Kali ukrasc dobrze, kaliemu ukrasc zle.

Gość gość
gosc 7,27 Widac,ze rozumek masz kurzy,ja napisalam,ze uprawiam judo osiolku,nie po to,by zablysnac,tylko dla sportu.rozumienie slow raczej sprawia ci problem ty nieudaczniku kafeteryjny:D.Nim odpiszesz kolejny raz,moze przeczytaj ze zrozumieniem-byku:D

Gość gość
gość dziś "przy pierwszym podniesieniu ręki chlusnęła bym kwasem w oczy" i "Nikt nie ma prawa być ciemiężycielem wobec drugiej osoby" poziom zarówno intelektualny skrajnie niski, dwulicowosc skrajnie wysoka. Kali ukrasc dobrze, kaliemu ukrasc zle. Gamoniu ty intelekt masz niski. Piszę wyraznie. Oko za oko ząb za ząb.

Gość gość
zalosna judoczko jestes tak tepa ze nawet nie wiesz co piszesz :-) napisalas ze (tu bedzie cytat) "uprawiam judo i dzis taki patalach dodtalby po ryju az by mu nos 2strona wyszedl" a ja ci napisale ze na tym judo nie nauczylas sie ani jednego ciosu wiec mozesz dalej mitomanic ze uprawiasz sport, a moze i uprawiasz - jedzenie chipsow przed tv :-)

Gość gość
Wiesz co?odpisze ci ostatni raz ty madralo kafeteryjna,sam fakt,ze siedzisz tu na damskim forum i udajesz kogos waznego swiadczy tylko o jednym,p/i/z/d/a w swiecie,kozak w necie:D,przypierd ..sie do ludzi,bo niczego madrego nie masz do napisania frustracie:D,ja napisalam do autorki,a ciebie moge jedynie olac,cieplym moczem;oczywiscie w przenosni,bo znow ci mozdzek nie zadziala i cytaty bedziesz wprowadzal:D,milej zabawy niedojdo:D

Gość elektryk 24 lata
podłączyłbym was wszystkie równolegle za suty do 230v

Gość gość
a ja połączyła was wszystkich za fiuty kolczastym drutem :D