Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIERZYCIE W DUCHY????

Polecane posty

Gość gość

Może nie uwierzycie,ale opowiem Wam pewną historię z własnego życia. Pamiętam to dokładnie ,jakby to było wczoraj... Miałam wtedy 6 lat , to wydarzyło się w niedługim czasie po śmierci mojego ojca. Nie chodziłam jeszcze do szkoły,to było wiosną. Obudziłam się rano(nie wiem o której) ,nikogo nie było w domu. Mama w pracy ,a brat w szkole. Ja jak zwykle byłam zamknięta w domu od zewnątrz ,nie można było otworzyć się od środka . Jak zwykle bałam się być sama w domu. Spałam w kuchni , tam było wtedy nasze łóżko wspólne z bratem. Z kuchni było przejście do pokoju ,niezamknięte . Otworzyłam oczy i usłyszałam jakieś dziwne odgłosy z pokoju. Przestraszyłam się , schowałam się pod kołdrę. Nie wiem ile czasu tak leżałam, wiedziałam,że brat(2lata starszy) w końcu wróci ze szkoły. Odgłosy dały się słyszeć ,jakby czyjeś chrapanie. Wreszcie wrócił brat ,już mniej się bałam. Poszliśmy razem do tego pokoju, podeszliśmy do łóżka z którego ciągle dochodziło chrapanie. Na łóżku była kołdra,poduszki i to wszystko przykryte było kocem. Chrapanie było wyrazne,jakby ktoś tam spał. Brat zaczął powoli odkrywać koc, potem kołdrę ,nikt tam jednak nie leżał . W końcu brat powiedział słowo -Tato- i natychmiast chrapanie ucichło. Kto chce może wierzyć, kto nie chce, może nie wierzyć, ale ja wiem ,że to był tato ,choć nie widzieliśmy go na oczy.

Gość gość
tak, dzieci widza duchy czasami stopka: kto oblizuje noz ten nie przemowi juz