Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyna co robić :(

Polecane posty

Gość gość

Siema byłem z dziewczyną prawie 3 lata ostatnio podejrzewałem ją o to że woli innych panów ogólnie zepsułem to nie widziałem się z nią 4 dni ale w końcu spotkaliśmy się jak wróciła ja ja przeprosiłem ale wcześniej zmieniłem jej hasło na fb żeby się upewnić czy z nikim nie piszę. Jak wróciła to normalnie gadała zemną przytulaliśmy się całowaliśmy i pojechałem do domu i dostałem sms czy jej hasła nie zmieniałem przyznałem się i zaczoł się syf. Powiedziała że mnie już nie kocha ale płakała jak to mówiła więc podejrzewam że dalej kocha i tęskni. Do dnia dzisiejszego nie widziałem się z nią ani razu aż dzisiaj umówiłem się na spotkanie w walentynki ale napisała że ok tylko żebym niczego sobie nie obiecywał. Co wy o tym myślicie da radę się to naprawić boję się bo ma taką przyjaciółkę że ona wręcz kazała jej żeby mnie rzucić jest to taka przyjaciółka od imprez tylko.

Gość gość
Da... ale zacznij używać przecinków...

Gość gość
ręce mi się trzęsą jak mam świadomość że ją straciłem. tylko ona mnie zostawiła a ja do niej wyciągam rękę czy to dobrze z mojej strony ,a ostatnio mi napisała sama wiadomość żebym nie robił głupot , i spotykał się z odpowiednimi osobami. Lecz ten sms co się umówiliśmy żebym nie robił sobie nadziei mnie męczy .

Gość gość
myślę że da radę uratować

Gość gość
refff

Gość gość
jak to co robic? :D zlozyc kwiaty na grobie Ojca :P stopka: alimenty albo kulka w leb

Gość gość
hahaha, jaki Ziemowit :D