Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wytłumić odgłosy stosunku?

Polecane posty

Gość gość
na wieksze mieszkanie przyjedzie czas, nie pytałam was o porady lokalowe! jesteśmy ludzmi i chcemy poprostuu uprawiac seks nie gorszac przy tym dzieci. z waszych wypowiedzi leje sie jad poprostu, cos wam w zyciu nie wyszlo? zazdrosc szczesliwej rodziny?

Gość gość
hahaha nie wierze jak czytam :D jak wygłuszyć stukanie jajek, współczuje dzieciom takiej patologii, bo rodzice muszą sie przy nich jebać

Gość gość
kobieta chce się ostro bzykać i prosi o radę a wy zaraz z opieką społeczną wyjedźcie , weźcie się ogarnijcie , ona rady waszej czeka

Gość gość
sam jesteś patologią kretynie.....

Gość gość
Martwimy się dyskomfortem życia waszych dzieci.

Gość gość
miesiąc-dwa miesiące nieidealnego stanu rzeczy niekomu nie zrobią krzywdy. gdzie wy ludzie zyjecie? nie wiecie ile rodzin funkcojnuje w jeszcze gorszych warunkach?!

Gość gość
P.A.T.O.L.O.G.I.A totalna na chacie

Gość gość
nie, to ty jesteś patologią ja przy dzieciach sie nie ****** :D

Gość gość
autorko zawiąż mężowi jajka by nie stukały i połóż prześcieradło żeby nie chlapało i dzieci nie dostały po oczach

Gość gość
teściowie z dziećmi niech śpią znaczy wnukami,albo idzcie do łazienki

Gość gość
nie krępujcie się,*****ajcie się przy dzieciach

Gość gość
Dzieci to nie kosmici tez kiedys bedą sie kochac. Rypta sie normalnie ,jak sie ktore zapyta o odglosy. To sie mowi ze tata mamie masaż robi :-)

Gość kacper34
włączcie do zabawy dzieci, ojciec z córką, matka z synem, i wszystko zostaje w rodzinie :)

Gość gość
Łykacie wszystko jak młode pelikany :-D dziwnym trafem wczoraj było to samo na fanpage'u "beka z mamus na forach". Troll się zainspirował :-D

Gość gość
Mi akurat wszystko wyszlo mam 23 lata maz 27 poltoraroczna coreczka stale posady mimo ze ja na wychwawczym 3 pokojowe mieszkanie samochod i obydwoje nie pocjodzilismy z bogatych rodzin a wrecz przeciwnie ....jak sieoei ze na cos przyndzie czas to przewaznie on nie prztchodzi

Gość gość
miałam podobny problem i niestety, był to tydzien zadawalania meza reka:))

Gość gość
jak wy możecie to robić przy dzieciach? wyjdzicie chodziac na korytarz i szybko zalatwcie sprawe a nie je***banie przy dzieciach!

Gość gość
skoro podczas seksu słychać głośne chlapanie to nie jest z tobą za dobrze konbieto... no chyba że rodziłaś blizniaki naturalnie

Gość gość
leje :D

Gość gość
jesteś zboczona kobieto....

Gość gość
współczuje waszej rodzinie, dzieciom szczegolnie

Gość gość
moi rodzice też tak robili wiesz mi twoje dzieci nie są głupie i wiedzą co się dzieje dla mnie było to żenujące po tym miałam uczucia złości i obrzydzenia zwłaszcza do matki, brzydziłam się, fundujesz traumę swoich dzieciom,

Gość gość
obydwoje nie pocjodzilismy z bogatych rodzin a wrecz przeciwnie ....jak sieoei ze na cos prz,,,,,,,,,,,,,,,,tylko tutaj bardzo dużo ci brak, ale niestety kultury i rozumu za pieniądze nie kupisz, nie masz się czym chwalić

Gość gość
głupia jesteś jeżeli się zastanawiasz jak nie obudzić dzieci dzieci słyszą (jak nie wszystkie to te starsze na pewno) i tylko udają że śpią i leżą jak sparaliżowane :/ trauma daj ciemna kobieto te dzieci na noc do pokoju dziadków, uprawiaj seks w ciągu dnia jak są w szkole, albo idz do lazienki czy gdzi etam chcesz patologia ;/

Gość gość
r*****ie nie jest patologią, jest potrzebą, dawniej to jak było, może teraz trzeba będzie mieć osobny pokój do ********* tylko jak tam iść aby dzieci nie zobaczyły,*****ajcie się po cichu, jak nie będzie nikogo w domu to kombinujcie jak to zrobić

Gość gość
Zazdrościcie rodziny??? Ahahahahahahahahahahah Tak, jasne. Bardzo zazdroszczę życia jak w obozie dla uchodźców. Stopery dzieciakom nawkładać do uszu i do roboty.

Gość gość
Z tej strony autorka wątku: JESTEŚCIE NIENORMALNE. Mamy tylko przejsciowe problemy lokalowe, dziadkowie lada dzień się wyporwadzą. Prosiłam was tylko o radę, a otrzymała mase bluzgów na temat mój i mojej rodziny!!!! To z wami jest coś nie tak, seks to normalna ludzka potrzeba i życze wam zeby kazda z was miala tak udane zycie seksualne jak ja i moj maz. pozdrawiam cala rodzina

Gość gość
lecz się ty szma*o

Gość gość
chory dom.....

Gość gość
Jak można się p******ic przy dzieciach ty chora szmato?! To nie jest normalny dom. Masz trójkę dzieci i dwa pokoje i jeszcze się ****asz w tym wieku zboczona k***o