Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wercia76

Praca w Norwegii teraz

Polecane posty

Gość wercia76

Zastanawiam się nad pracą w Norwegii. Znalazłem na necie stronkę która pomaga w jej znalezieniu www.pracaidealna.pl tam jest napisane, że to pierwszy serwis ogłoszeniowy w Polsce, który pozwoli na telefoniczne złożenie CV, które ich eksperci przetłumaczą na język norweski zupełnie za darmo. Trzeba do nich tylko zadzwonić pod numer 708 770 862

Gość gość
też o nich słyszałam faktycznie wystarczy zadzwonić a oni już tworzą profesjonalne cv tłumaczą je na norweski i umieszczają na tamtejszym portalu dla pracodawców

Gość gość
wygląda ciekawie ciekawe ile osób znalazło już prace dzięki temu portalowi i jak to potem na miejscu wygląda

Gość gość
ja się do nich zgłosiłam dostałam propozycje pracy w hotelu muszę podjąć w tym tyg decyzje czy jechać czy nie i właśnie trochę się zaczęłam bać

Gość gość
gość a można wiedzieć jakiego rodzaju masz obawy ? skoro złożyłaś CV do pracy w Norwegii to znaczy że chciałaś tam jechać,czemu więc się teraz boisz ,zamiast cieszyć ? długo czekałaś na odzew z ich strony ?

Gość gość
czekałam jakoś ponad 2 tyg od momentu gdy zadzwoniłam do pracaidealna a boję się głównie tego ze sie nie dogadam ale już postanowiłam jade

Gość gość
a wiecie jak się dostać do pracy do niemczech bez znajomości języka?

Gość gość
Jestem POLAKIEM i nigdy nie opuszczę ziemi przesiąkniętej krwią bezimiennych bohaterów! Judasze spi/erdalac!

Gość gość
Dobry bajer nie jest zly...niestety naciagacze, bo w No z praca teraz bardzo trudno.

Gość Tureckii
Szukam chętnych panienek do pracy w domu publicznym w Berlinie. Wynagrodzenie zależne od obrotu klientów. Piszesz się?

Gość gość
tylko że jestem FACETEM to chyba nie bardzo?;//

Gość gość
ja też się zastanawiam nam wyjazdem a jakie koszty się ponosi szukając pracy przez portal pracaidealna? czy to tylko koszt połączenia czy coś jeszcze

Gość gość
płacisz tylko za rozmowę z konsultantem pracaidealna i to są wszystkie koszty jakie ponosisz

Gość gość
moja rozmowa z konsultantem pracaidealna trwała 6 minut w sunie nie długo podalam dane i tyle teraz czekam na propozycje mam nadzieje ze będą

Gość gość
gość napisz proszę jak Ci poszło i po jakim czasie się odezwali,również poważnie myślę o wyjeździe do norwegi. a ile masz lat ? ja ponad 30 i nie wiem czy to trochę nie za późno na takie plany....

Gość gość
do mnie odezwali sie jakoś tydzień po telefonie praca w supermarkecie znam jezyk na tyle zeby sie dogadać mam 28 lat chyba nigdy nie jest za późno

Gość gość
ja mam 30 lat i tez chce wyjechać zadzwoniłam już do pracaidealna.pl i moje cv już jest na stronie czekam na oferty

Gość gość
sranie w banie

Gość gość
ostatnio jest głośno o tym portalu skoro faktycznie jest skuteczny to chyba i ja muszę do nich zadzwonić a ktoś napisze o kosztach połączenia?

Gość gość
na pracuję w Norwegii i wyjechałam właśnie przez portal pracaidealna.pl

Gość gość
Marketing szeptany, a to zwykli oszusci. Ty co pracujesz, napisz gdzie niby pracujesz.

Gość gość
zajmuję się małym dzieckiem mieszkam w Oslo a teraz szukam jeszcze dodatkowej pracy w jakimś markecie na weekend bo weekendy mam wolne co adres zamieszkania mam ci jeszcze podać czy co ???

Gość gość
jeszcze jedno nie każdy chcę dokładnie zdradzać co robi i gdzie pracuje

Gość gość
skusiłam się i tez do nich zadzwoniłam wszystko wygląda normalnie kilka minut rozmowy cv mam mieć na mailu ciekawe jak z ofertami dam znać jak coś będzie

Gość gość
tyle ludzi teraz szuka pracy za granica powstają takie portale jak pracaidealna to świadczy o tym jaka jest sytuacja w kraju

Gość gość
mi pracaidealna pomogła w znalezieniu pracy zadzwoniłam do nich nie żałuję tej decyzji

Gość gość
przecież oni nie obiecują wszystkim pracy jak komuś się nie udało to nie powód zeby nazywać kogoś oszustem trzeba sie umieć pogodzić z porażką a nie zwalać winę na innych ja też dzwoniłam do tego portalu na razie nic nie mam ale w ogóle sam pomysł i funkcjonowanie serwisu uważam za ciekawe

Gość gość
tak czytam opinie i w sunie tez mam ochotę do nich zadzwonić a moze by mi się udało wyjechac

Gość gość
na pewno wszyscy nie wyjadą zawsze jest więcej chętnych niż ofert ale nic nie szkodzi zadzwonić i spróbować płaci się tylko za rozmowę z konsultantem z tego co piszą osoby na forach to kilka minut a i profesjonalnie napisane cv moze się przydać

Gość gość
klika dni temu zadzwoniłam właśnie do pracaidealna i faktycznie mam już gotowe dobrze napisane cv mam nadzieję ze w slad za nim pójdą propozycje pracy