Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

kobiety s膮 po to by pra膰 osrane gacie swoich facet贸w

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kononowicz2
Prawda. Po to s膮 one. Po to one s膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha a on tylko potrafi swoje gacie osra膰. Mamusia nie nauczy艂a go do czego u偶ywa si臋 wody. Nie do艣膰, 偶e nieudacznik to jeszcze fleja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie denne prowo na poziomie gimbazy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja b臋d臋 ptaka gacie ,smierdzace skarpety,b臋d臋 robi艂a obiadki,kanapki,wynosi艂a talerze kubeczki ,i co tylko sobie PAN maz za偶yczy bo go kocham i jestem mu wdzi臋czna za to ze dba o rodzin臋 ,ze to on jest za wszystko odpowiedzialny ,za to ze pami臋ta o moich potrzebach bo jestem jak doopa od srania do tego i jest mi z tym autentycznie dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorze , dziecko drogie jak ty srasz w gacie to popros mame zeby do lekarza bo zdrowy czlowiek w gacie nie posrywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha za stara jestem 偶eby艣 mi m贸wi艂 ze faceci nie robi膮 b膮k贸w z kleksem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty z 13:11, ferie masz i si臋 nudzisz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Baki z kleksem powiadasz- to problem ze zwieraczem ,moze nie szalej tak ze straponem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 pod艂膮czenia pod temat przy okazji ( a baki z kleksami nie raz widzia艂am i to u m艂odych ch艂opak贸w tzn taki 艣lad na gaciach fuu :o ) co faceci robi膮 pol gdzie na kiblu? Jak ja ide albo jak膮艣 kobieta jaka znam to jest to max 5 min i po sprawie,a facet jak siadzie na tronie to przepad艂. By膰 mo偶e zostaj膮 zaamroczeni przez truj膮ce wyziewy jakie sami produkuj膮 w tym czasie i potrzebuj膮 czasu by doj艣膰 do siebie? Bardzo mnie to intryguje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzepia sobie kobre srajac rownoczesnie a pozniej nie myja rak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo偶e nie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O jak to dobrze ze nie mam faceta !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez si臋 zastanawiam co oni tam tyle czasu robi膮 wszyscy maja sraczke? A z tym nie myciem rak to juz wgl. masakra. U mnie w firmie tak jest WC ze zlewy wida膰 z korytarza i wi臋kszo艣膰 pan贸w idzie prosto z ubikacji na jadalnie.:o tak ze w obsrane gatki uwierze cho膰 na szcz臋艣cie nie widzia艂am bo nie mieszkam ze swoim ch艂opakiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autor/ka tak si臋 nam贸偶d偶y艂, 偶eby takie prowo wysma偶y膰 na temat roli kobiet, a wy zbaczacie z tematu i piszecie o flejtackich facetach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ta draske z gaci zawsze paznokciem zeskrobuje zanim wrzuce gatki do pralki , no nie bede z gownem prac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po nitce do k艂臋bka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda paznokci, mo偶esz zliza膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babibi
Robi臋 kup臋, nie myje rak, a p贸藕niej przygotowuje kebaby :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bleeee :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepsiejsza pani domu
Ale ty g艂upia jeste艣 po co paznokciem ? We藕 jak膮艣 sztywna skarpete ,ja tak zawsze robi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj maz mi daje kase na super twarde tipsy wiec wole zeskrobac , takie zaschle to bym sie zalizala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13:38,dobre,dobre,no i przy okazji straszne,ze facet nie potrafi porzadnie dopy wytrze膰 ,jak oni sie nie wstydz膮 kobiecie takie gacie dac do prania.Moj m膮偶 sam pierze slipy i skarpetki i nie pozwoli zebym ja pra艂a.Mowi tylko :wrzucilem tam gacie i skarpety do kosza"oczywiscie kosz na brudna bielizn臋"ale nie was sie prac sam wypior臋.Tak sie zachowuje facet kt贸ry szanuje zon臋 i ma poczucie wstydu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sztywna skarpeta dobry pomysl , dzieki za rade kochanienka, przetestuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie mieszka艂 kiedy艣 przez pewien czas pasierb i tez sam sobie facke i skarpetki pra艂 chocia偶 prosilam 偶eby do pralki wrzuci艂 nawet same skarpetki bo r臋cznie to nie to ale nie chcia艂. A m臋偶owi to b臋d臋 prala 艂uki mam komu, korona mi z g艂owy nie spad艂a do tej pory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obsrane gacie to prawda niestety. Mam 25 lat, by艂am w 3 powa偶nych zwi膮zkach i zawsze wcze艣niej czy p贸藕niej objawia艂y mi si臋 one- majty z br膮zowym 艣ladem :o by艂am zawsze w szoku przez kilka dni i nie mog艂am uwierzy膰, 偶e m艂ody, zadbany, pachn膮cy facet ma 艣lady g****a na bieli藕nie :o a ka偶dy siedzia艂 na kiblu z min. p贸艂 godziny, zreszt膮 nie znam faceta kt贸ry by siedzia艂 mniej. Pami臋tam jak w czasie praktyk studenckich mieszka艂am z facetami (mia艂am ch艂opaka na roku) i naiwnie my艣la艂am, 偶e szybciej skorzystam z toalety ni偶 u dziewczyn. Strasznie si臋 przejecha艂am, w kiblu ci膮gle kto艣 sra艂, na papier si臋 sk艂adali艣my co drugi dzie艅, do tego straszny syf. a co do topiku- jak mieszka艂am z facetem to ja robi艂am pranie, bo on nie umia艂 i nigdy nie pra艂am jego rzeczy ze swoimi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak z tym papierem tragedia jak maz je藕dzi艂 w delegacje to ja z 2 dzieci przez piec dni zuzywalismy mniej papieru ni偶 m贸j maz w weekend :o a gatki z draska to niestety powszechne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja lubie je w膮cha膰 i zlizywa膰 ka艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To smacznego :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up.